csababarca írta: ↑2021.08.25. 10:16:35
zsoltfree írta: ↑2021.08.25. 09:56:04
Ők hogy állhatnak ennyivel jobban, hogy ajánlanak egy jatekosért ennyi pénzt, nem beszélve a fizujaról?
Egyébként egy Mbappé kajak meg ér 1 évre 160 milliót? Ez a psg-nek elég bomba üzlet.
Mondjuk ha utána megvesz majd a psg a realból valami noname játékost 100 millióért, akkor úgy már értem
nincsen milliárdos adósságuk, meg nem is költekeztek túlontúl az elmúlt években.
ennyiért eladnám a PSG helyében, egy év van vissza a szerződéséből, úgy néz ki nem fog hosszabbítani, plusz a bevételi oldal rögtön rendeződne a klubnál. (nem mintha rajtuk ezt számon kérné bárki)
én nem örülnék ha a realba menne, több okból sem.
akkor ide már sose jön, bár ez zavarna legkevésbé.
Messi elvesztene egy játszótársat, bl-ben is megérződne azért a hiánya a franciának.
a real erősödne vele, elől Benzemával elég jó a kémia.
ez utóbbi zavarna a leginkább, mert a real erősödésével mi rosszul járnánk, rövidtávon biztosan.
de előbb utóbb ott fog kikötni, most vagy jövőre legkésőbb.
Én úgy tudom a jelenlegi fizetése fölé kellene menni. Ramos is azt sérelmezte leginkább, hogy azért akarták az ő bérüket megvágni, hogy a franciáét állni tudják.
Azért nem mondanám, hogy nem költekeztek túl. Idén és tavaly tényleg nem eresztették el a hajukat, de 19/20-ban elköltöttek több mint 350 milliót, azelőtt 160 milliót és túl sok eladásuk sem volt.
Szerintem egyik félnek sem lenne jó ha idén eligazolna. A PSG meg akarja tartani, feltett szándékuk, hogy rávegyék a hosszabbításra, a Real meg simán kibírná ezt az egy évet, 160 millió akkor is hatalmas pénz, és van egy 50-60 milliós aláírási összeg is. Mbappénak pedig most tényleg nagy sansza lenne egy Bl-t behúzni, iszonyatosan megerősödtek. Messi, Ramos, Wijnaldum, Hakimi, Donnarumma, Camavinga. A Realnál egy jó ideig még várhatna erre. Ugyanakkor, ha mégis hosszabbítana vagy máshonnan egy jobb ajánlatot kapna az Pereznek egy olyan pofon lenne amit az egója nem bírna ki ezért lehet, hogy biztosra fog menni.
De az is benne van a pakliban hogy nem azt fogja mutatni, mint 2-3 évvel ezelőtt és ugyanúgy megreked, mint a PSG-ben vagy egyáltalán nem válik be. Náluk is volt ilyenre bőven példa, nem csak nálunk.
Most hatalmas érvágás a Ramos-Varane páros elvesztése. Talán nekik van a legnagyobb érdemük az elmúlt évi sikerekben. Modric napokon belül 36 éves, nem tudom lesz-e még benne akár csak 1 szezon, Kroos ugyan még csak a 32-höz közelít, de ő sem lesz már jobb erőben. Decemberben Benzema már 34 lesz, szóval Mbappé inkább utód lesz.
Ezeket az embereket pedig Militaoval, Alabaval, Valverdevel pótolni, CR-ük már nincs... Hát nem tudom, én nem érzem, hogy a generációváltással ők hatalmas léptékben a javulás útjára lépnének. Mbappé persze lesz egy boost, viszont ezzel párhuzamosan elvesztik Benzemát. Nem hiszem, hogy 1 szezonnál többet játszanának egymás mellett.
Szóval vannak érvek ide is oda is. Ha a keret engedni sztem Perez a cash-t választja és biztosra megy.