Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
25-ig. 1,13 és 25 kapusoké. De van egy-két kivétel, láttam már 25-ösben mezőnyjátékost pl.
Szerintem olyan vészes hiányt a rotációban csak a kp-n figyelhetünk meg. Oda is szerintem ha jött volna Wijnaldum és Moriba-t nem száműzik, akkor jobb lenne a helyzet. Plusz az már eléggé korlátozza Koeman-t, hogy Busquets nem tud már 90 percet végigjátszani, vagy ha tudna is, nem engedi.Sonoma írta: ↑2021.08.17. 13:52:24
Amiért Koemant és Puigot kiemeltem, az azért volt, mert azt látom, hogy rotálni még mindig nem tud a mester. Pedri csapágyasra járatásának félek lesz következménye. Nem is lett volna szabad játszatni. Érdekes, a Bilbao kapusát Unai Simont még a padra sem engedte leülni az edzője, mondván ki kell pihennie magát. Nálunk meg...
Nem is akartam nagy következtetéseket levonni.
Én még túl messzire azért nem mennék, nagyon biztató volt a meccs, de számomra ennyi. Amennyire ekézve volt a csapat meccs előtt (mert hangzottak itt bőven nem nézek több meccset meg hasonlók), annyira nem szabad most elbízni magunkat. Látszott, hogy mit akarunk és Koemannak is valószínűleg benne van a keze. Hogy mennyire, azt mindenki döntse el maga. Az hatalmas kérdés, hogy hosszútávon ezt mennyire tudja majd a csapat, illetve a játékosok ezt a teljesítményt és mentalitást hozni. 4-5 fordulót legalább kell várni. Kik fognak ezután a kezdőben maradni? Visszatér-e a tavalyi védőpáros például. Depay elkapja-e a fonalat? Braitwathe-nek ez egy kiemelkedő meccse volt vagy többnyire tudja hozni/megmarad-e a kezdő közelében? Griezmann elő tud-e lépni? Coutinhoval mi lesz? Hogy tér vissza Fati?
Tegnap azért támadásban is odatette magát, voltak nagyon jó meglátásai, megoldásai. Próbált a társakkal együtt mozogni, ha feljebb léptek ő is egy kicsit hátrébb lépett. De a közvetlen a 16-os mögött is voltak veszélyes megindulásai. Lehet mondani, hogy nem ez egy támadó feladata, de majd 4-5 meccs múlva tudjuk meg, hogy beválik-e ez a rendszer. Olyan hatalamas gyilkos ösztön sosem volt benne, azt inkább Costa képviselte ott, de tény, hogy a befejezéseknél többet volt ott.davi10 írta: ↑2021.08.16. 13:20:10Hát nem tudom. Így, hogy nem kerül ziccerbe és nincs amit elbénázzon, így engem nem zavar a francia, tegnap is olyan szerelései voltak, ,amiket egy vérbeli vkp is megirigyelne. Én ezzel kiegyezek, hogy ezt csinálja, szerezzen labdákat, kontráknál hozzon jó döntést, meg néha villanjon egyet (mint tegnap az ollózása), de ha nem muszáj ne arra legyen kihegyezve a támadás, hogy majd Ő befejezibence0330 írta: ↑2021.08.16. 13:09:34
Braith meg még Griez helyére kitolva is villogott, és a mezőnymunkát is bőven elvégezte ott is. Sajnos szerintem még a jobb oldalon sem rosszabb, mint a francia, aki pedig még ballábas is. Szóval ez lehetne akár Fati-Depay-Braith is, és mindhárman olyanok, hogy mindhárom poszton ellennének szerintem, tudnának szabadon csereberélni meccs közben.
Nyilván ez sansztalan Griezmann mellett, de még ez sem totál kizárt, hogy megjelenik egyszer...Bár lehet idén már az is menne neki...
Coutinho már egy hete rendben van, most már a Lazio való egyeztetések folynak, a keretből is ezért maradt ki Pjanic-csal egyetemben. Fati ha minden igaz szeptember közepén a Sevilla ellen pályára is léphet. MAtS visszatérését is valahol ott körül jósolják. Dembélét és Aguerot már nehezebb dió, de október második-november első fele, amit reálisnak írtak a lapok.
Az a baj, hogy Griezmannból amióta itt van hiányzik a gyilkos ösztön. Írhatjuk ezt ennek vagy annak a számlájára, de az a kapura török bármi is lesz, kilépek takarásból viszem a labdát meghúzom a váratlant eltűnt.
Azért lehet találni olyat, amiben azonos a véleményünk....davi10 írta: ↑2021.08.16. 13:20:10Hát nem tudom. Így, hogy nem kerül ziccerbe és nincs amit elbénázzon, így engem nem zavar a francia, tegnap is olyan szerelései voltak, ,amiket egy vérbeli vkp is megirigyelne. Én ezzel kiegyezek, hogy ezt csinálja, szerezzen labdákat, kontráknál hozzon jó döntést, meg néha villanjon egyet (mint tegnap az ollózása), de ha nem muszáj ne arra legyen kihegyezve a támadás, hogy majd Ő befejeziBár lehet idén már az is menne neki...
Lassan egyedül maradok, de továbbra is bízom Dembelében, annak ellenére, hogy sérülékeny és a hozzáállásávál is vannak/voltak gondok. Egyértelműen ő volt az (egyetlen) aki Messin kívül veszélyes volt kapura, lendületet adott a csaptnak, gyors, tud cselezni és mindkét lábával ügyes. Inkább egy jó orvost/személyi edzőt vegyenek mellé.LG írta: ↑2021.08.16. 12:56:08Dembeléért télen már nem fog fizetni senki, nyáron ingyen vihető, ha nem hosszabbít. Valószínűleg ezt nem akarják, ezért még most nyáron hosszabbítanak vele kisebb fizuért, legalábbis eddig erről lehetett hallani vele kapcsolatban.
Hát nem tudom. Így, hogy nem kerül ziccerbe és nincs amit elbénázzon, így engem nem zavar a francia, tegnap is olyan szerelései voltak, ,amiket egy vérbeli vkp is megirigyelne. Én ezzel kiegyezek, hogy ezt csinálja, szerezzen labdákat, kontráknál hozzon jó döntést, meg néha villanjon egyet (mint tegnap az ollózása), de ha nem muszáj ne arra legyen kihegyezve a támadás, hogy majd Ő befejezibence0330 írta: ↑2021.08.16. 13:09:34
Braith meg még Griez helyére kitolva is villogott, és a mezőnymunkát is bőven elvégezte ott is. Sajnos szerintem még a jobb oldalon sem rosszabb, mint a francia, aki pedig még ballábas is. Szóval ez lehetne akár Fati-Depay-Braith is, és mindhárman olyanok, hogy mindhárom poszton ellennének szerintem, tudnának szabadon csereberélni meccs közben.
Nyilván ez sansztalan Griezmann mellett, de még ez sem totál kizárt, hogy megjelenik egyszer...
Dembele passz, Coutinho elvileg már bevetésre kész, Fati-t pedig a szeptemberi válogatott szünet utánra várják, elvileg jól halad a felépülése.