Aranylabda - FIFA év játékosa
Ez nem en vagyok akirol beszelsz.
Millioszor leirtam mar rola a velemenyem.
Jobb cr-nel,es a vilag legjobb jatekosa volt.
Olaszok mellett meg Argentinanak drukkolok a vb-n.
Ergo szeretem oket. Szoval kapufa,bocs.
De most nem O erdemli meg,nem rola szolt mar a vilag futball,de ezt is leirtam sokszor.
Nyerjen a Psg-vel bl-t,meg bajnoksagot stb. Aztan kapja arra meg.
Nem banom,ha megerdemli.
De egy copara ne adjanak aranylabdat,mert egyszeruen nem az a nivo.
Igen,egy eb-n tobb nagyobb csapat van pl,nehezebb megnyerni barkinek is.
Ez kicsit mint az amerikai kosarasoknak az olimpia. Jo megnyerni,meg megkell,de nem ettol leszel a vilag legjobb kosarasa.
Ha ezt nem latod be,te nezed szemuvegbe a futball ezen reszet.
Millioszor leirtam mar rola a velemenyem.
Jobb cr-nel,es a vilag legjobb jatekosa volt.
Olaszok mellett meg Argentinanak drukkolok a vb-n.
Ergo szeretem oket. Szoval kapufa,bocs.
De most nem O erdemli meg,nem rola szolt mar a vilag futball,de ezt is leirtam sokszor.
Nyerjen a Psg-vel bl-t,meg bajnoksagot stb. Aztan kapja arra meg.
Nem banom,ha megerdemli.
De egy copara ne adjanak aranylabdat,mert egyszeruen nem az a nivo.
Igen,egy eb-n tobb nagyobb csapat van pl,nehezebb megnyerni barkinek is.
Ez kicsit mint az amerikai kosarasoknak az olimpia. Jo megnyerni,meg megkell,de nem ettol leszel a vilag legjobb kosarasa.
Ha ezt nem latod be,te nezed szemuvegbe a futball ezen reszet.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
A te meg a madridista haverjaid szemében semmi* így a helyes a mondat

A copa győzteseknek elfelejtettetek szólni, h nincs presztízse, mert valahogy mindig megünneplik és nem egy pacsival konstatálva vonulnak zuhizni.
Értem én, h szúrja a szemetelek, h Messi végre nyert valamit (de miért nem a hatalmas presztízsű eb-t?!), meg fáj, h jobb focista cr-nél, de azért a faroknak is van vége.
Deluigi írta: ↑2021.08.21. 00:13:43
pontosan
azert egy Chiellinit ne hasonlitsd ossze Messivel
tudjuk, hogy (Messi) barmire kepes es be is bizonyitotta nekunk az elmult evekben
jelenleg nincs merheto ellenfele a kis golzsakunknak
Az aranylabdat egy adott,aktualis evre adjak. Senkit nem erdekel,ki mit csinalt az elmult par evben.
Illetve a copa america egy 2,max 3 csapatos kupa,aminek a presztizse semmi,legyen ez messinek az elso vagy utolso kupaja.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
- Deluigi
- Entrenador del Barça
pontosan
azert egy Chiellinit ne hasonlitsd ossze Messivel

tudjuk, hogy (Messi) barmire kepes es be is bizonyitotta nekunk az elmult evekben
jelenleg nincs merheto ellenfele a kis golzsakunknak

Én azon vagyok meglepve, a PSG-nél meg merik tenni, hogy kondíció hiánya miatt nem engedik pályára még két hétig. A Barcanal biztosan kezdőben lenne már, majd- mivel nálunk nem lehetett lecserélni-a mérkőzés nagy részében elsétálgatott volna....
-----------
Hát vannak itt érdekes hozzászólások.
Ezek szerint Messinek azért kell megnyernie az Aranylabdát, mert nyert Argentina egy Copát. És mivel a válogatottal most először tudott Messi nyerni, az a minimum, hogy megkapja.
Ezen vonal mentén Chiellini is nagy esélyes, mert ő sem nyert még semmit a válogatottal....még úgy az egész olasz csapat.
Akkor az idei BL megnyerése nem jelent semmit idén ( az EB- vel egyetemben), mert Argentina nyerte a Copát? Ha jól értelmezem...
2002-ben és 2006-ban más volt a rendszer, mások döntöttek az Aranylabdáról. Kicsit érthetetlen, h ezt még el kell magyarázni. Én fogadok veled, h Messi előrébb végez, mint a harmadik hely.Subinho írta: ↑2021.08.20. 21:36:28Nem értem miért ennyire biztos, hogy Messi nyeri az Aranylabdát??? Mert nyert egy Copát? Szerintem a BL, az Európa Bajnokság sokkal nagyobb súllyal fog dönteni. Messi ott lehet a 3-ban, de nem fog nyerni. Igazából igazságtalan bárkinek nyernie, tavaly Lewa nem kaphatta meg, pedig egyértelmű lett volna, dehát a Covid ugye.... Akkor ezek szerint most csak az őszt kellene figyelembe venni??? Következetesnek kellene lenni...
Sztem vmi olasz fogja nyerni, aki húzóember volt. Bonucci, Jorginho, Chiesa, Insigne, mert jó EB-jük volt.
Lásd pl. 2002-ben Ronaldo. Előtte másfél évig sérült volt, majd volt egy jó VB-je és ennyi elég volt. Vagy pl.2006 Cannavaro. Tényleg ő lett volna a világ legjobbja akkor? Nem hinném. Mégis nyert. De mondhatnám CR-t is akár az EB után... Messinek a 3. hely marad, meglátjátok.
Akkor 2004-ben a görögök közül kellett volna valakinek kapnia, hiszen ők még sosem nyertek korábban. Meg fogja kapni szerintem is, de másnak nem lett volna elég ez a teljesítmény. Az előző években a kutyát nem érdekelte a Copa, csak most lett hirtelen értékes trófea.
- szbsz
- Capitá del Barça
Messi 30 év után trófeát nyer a válogatottal, nyilván nem fogja megkapni XDDDDSubinho írta: ↑2021.08.20. 21:36:28Nem értem miért ennyire biztos, hogy Messi nyeri az Aranylabdát??? Mert nyert egy Copát? Szerintem a BL, az Európa Bajnokság sokkal nagyobb súllyal fog dönteni. Messi ott lehet a 3-ban, de nem fog nyerni. Igazából igazságtalan bárkinek nyernie, tavaly Lewa nem kaphatta meg, pedig egyértelmű lett volna, dehát a Covid ugye.... Akkor ezek szerint most csak az őszt kellene figyelembe venni??? Következetesnek kellene lenni...
Sztem vmi olasz fogja nyerni, aki húzóember volt. Bonucci, Jorginho, Chiesa, Insigne, mert jó EB-jük volt.
Lásd pl. 2002-ben Ronaldo. Előtte másfél évig sérült volt, majd volt egy jó VB-je és ennyi elég volt. Vagy pl.2006 Cannavaro. Tényleg ő lett volna a világ legjobbja akkor? Nem hinném. Mégis nyert. De mondhatnám CR-t is akár az EB után... Messinek a 3. hely marad, meglátjátok.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
- Deluigi
- Entrenador del Barça
azert szokott szamitani az is, hogy a fogadoirodak hogyan fizetnek es ott messzemenoen Messi van az elso helyenSubinho írta: ↑2021.08.20. 21:36:28Nem értem miért ennyire biztos, hogy Messi nyeri az Aranylabdát??? Mert nyert egy Copát? Szerintem a BL, az Európa Bajnokság sokkal nagyobb súllyal fog dönteni. Messi ott lehet a 3-ban, de nem fog nyerni. Igazából igazságtalan bárkinek nyernie, tavaly Lewa nem kaphatta meg, pedig egyértelmű lett volna, dehát a Covid ugye.... Akkor ezek szerint most csak az őszt kellene figyelembe venni??? Következetesnek kellene lenni...
nem dolgoznak sajat maguk ellen
- Subinho
- Director del Fútbol
Nem értem miért ennyire biztos, hogy Messi nyeri az Aranylabdát??? Mert nyert egy Copát? Szerintem a BL, az Európa Bajnokság sokkal nagyobb súllyal fog dönteni. Messi ott lehet a 3-ban, de nem fog nyerni. Igazából igazságtalan bárkinek nyernie, tavaly Lewa nem kaphatta meg, pedig egyértelmű lett volna, dehát a Covid ugye.... Akkor ezek szerint most csak az őszt kellene figyelembe venni??? Következetesnek kellene lenni...
- szbsz
- Capitá del Barça
Max arra esélyes, hogy az első sorból nézhesse ahogy Messi megkapja

"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Régi dolgokról felesleges vitázni, nem is megyek bele.
Viszont én azt gondolom, hogy ez a szezon vízválasztó lesz, és megmutatja, hogy Messi milyen hatással volt a csapatra az utóbbi időkben. Ha a Barca jelentősen visszaesik, a PSG pedig szintet lép, akkor elismerem, hogy igazatok volt. De én nem erre számítok.
Jorginhot én sem tartom túl sokra, megtette a dolgát, de kiemelkedőt nem nyújtott. Kanté viszont hatalmasat ment a BL-ben, és nem először mutatta már meg, hogy mennyit képes adni egy csapatnak. Úgy gondolom, a maga nemében ő is egy zseni, bár tudom, hogy itt a többség lenézi. Szerintem igenis jót tenne a labdarúgás, ha egy Aranylabdával elismernék. Mert a foci nem csak támadókból, gólokból és gólpasszokból áll.
De amúgy pl. az öreg Chiellini is klasszis szintet hozott az EB-n, és igazi kapitányként vezette a csapatát.
Viszont én azt gondolom, hogy ez a szezon vízválasztó lesz, és megmutatja, hogy Messi milyen hatással volt a csapatra az utóbbi időkben. Ha a Barca jelentősen visszaesik, a PSG pedig szintet lép, akkor elismerem, hogy igazatok volt. De én nem erre számítok.
Jorginhot én sem tartom túl sokra, megtette a dolgát, de kiemelkedőt nem nyújtott. Kanté viszont hatalmasat ment a BL-ben, és nem először mutatta már meg, hogy mennyit képes adni egy csapatnak. Úgy gondolom, a maga nemében ő is egy zseni, bár tudom, hogy itt a többség lenézi. Szerintem igenis jót tenne a labdarúgás, ha egy Aranylabdával elismernék. Mert a foci nem csak támadókból, gólokból és gólpasszokból áll.
De amúgy pl. az öreg Chiellini is klasszis szintet hozott az EB-n, és igazi kapitányként vezette a csapatát.
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
már pedig nem érdemel semmit idén, a Stamford Bridge-i wc-s néninek kellene nyernie, mert a Chelsea behúzta a bl-t.Rivaldo11 írta: ↑2021.08.20. 16:07:14Jajj még mindig itt tartunk, hogy 2010, meg 12.
Aki szerint azokban az években nem neki kellett volna kapnia, nézzen krikettet. Messze a legjobb volt, kiemelkedőt nyújtott. Egyszerűen ezért kapta meg.
Idén is meg fogja kapni, ha hoz egy jó őszt.
Nyilván benne van, hogy iszonyat szegényes a futvallvilág, de nehogymár ilyen Jorginhokkal meg mittudomén kikkel degradálják már le a legrangosabb egyéni díjat.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Jajj még mindig itt tartunk, hogy 2010, meg 12.
Aki szerint azokban az években nem neki kellett volna kapnia, nézzen krikettet. Messze a legjobb volt, kiemelkedőt nyújtott. Egyszerűen ezért kapta meg.
Idén is meg fogja kapni, ha hoz egy jó őszt.
Nyilván benne van, hogy iszonyat szegényes a futvallvilág, de nehogymár ilyen Jorginhokkal meg mittudomén kikkel degradálják már le a legrangosabb egyéni díjat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- davi10
- Llegenda del Barça
Most sincs még a keretben, nem lennék meglepve, ha a hazai meccsükre "tartogatnák".
Szerintem amúgy nem oszt, nem szoroz a jelenléte olyan szempontból, hogy a soron következő 2 ellenfélt (Brest, Reims) úgyis elkenik.
Meg kb. az összes többi francia csapatot

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Az Aranylabdát szerintem is Messi fogja kapni, én mondjuk biztos nem neki adnám, és valószínűleg rajta kívül más nem is kapná meg egy ilyen szezonra. De 2010-ben, 12-ben és 19-ben is neki adták, szóval szerintem most sem lesz másképp.
Erre az őszre kíváncsi leszek mit mutat Messi. Azt olvastam, hogy a kondíció hiánya miatt nem tudott bemutatkozni a múlt hétvégi bajnokin. Most hétvégére tervezik a debütálását.
Aztán még lehet, hogy a többiek kikaparják neki a gesztenyét a többletmunkájukkal.
Mindenesetre a kondíciója ugyanolyan gyenge szezonkezdetre, mint nálunk az elmúlt 2 évben.
Aztán még lehet, hogy a többiek kikaparják neki a gesztenyét a többletmunkájukkal.
Mindenesetre a kondíciója ugyanolyan gyenge szezonkezdetre, mint nálunk az elmúlt 2 évben.
Simán odaadnám Kanténak ezt a díjat a felsorolt háromból. Szerintem az Aranylabdánál is ott lesz a top3-ban, de nem fogja megnyerni.
-
- Jugador d'estrella
Ez nem az Aranylabda. Ez az UEFA év játékosa díj.
Az Aranylabdának továbbra is ő az esélyese egyébként a fogadóirodák szerint: https://www.oddschecker.com/football/fo ... f-the-year
Szóval várjunk még azzal, hogy az első háromba se lesz, mivel még nincs első három

Ne szorakozzatok.
Nem Messi a legeselyesebb mar vagy mi?
Hat itt kaptam az ivet ,hogy mennyire tuti a Messi gyozelem.
Mondtam,hogy elso haromba nem lesz.
Nem Messi a legeselyesebb mar vagy mi?

Hat itt kaptam az ivet ,hogy mennyire tuti a Messi gyozelem.

Mondtam,hogy elso haromba nem lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miro. 2021.08.20. 08:33:24-kor.
rmcf
rmcf