Én azt bírom, ha valaki Bl-t nyer a csapatával úgy, hogy az illetőn úgy igazából 1 párharc múlt, akkor instant aranylabda, de ha például Messi 2 párharcot eldönt, és utána egyet szinte a klinikai halál szélére visz, de az ellenfél vissza jön, akkor nem érdemli meg az aranylabdát
Ronaldonak felhozzák hogy 2016-ban a Wolfsburg elleni fordításban kellett hogy ez végbe menjen, ezért érdemli meg, most meg Messi nem érdemli meg, mert csak 2.5 párharcot döntött el, az meg szerintem a legkevésbé Messi hibája hogy a csapat nem képes 3 gólos előnyt megőrizni, főleg hogy eleve Messi miatt beszélhettünk 3-0-ról nem pedig 1-0-ról.
Én nem gondoltam volna hogy a Roma elleni kiesésnél sikerül számomra fájdalmasabbat produkálni,de sikerült.
Számomra a Liverpooli a legfájóbb, már csak azért is, mert ezt egy BL elődöntőbe sikerült végrehajtani, mindezt úgy, hogy tavaly nyíltan áhítoztunk a BL trófeára és a Tottenhamet a döntőben 80% hogy ütöttük volna, ehelyett olyat produkált a csapat, amiért egy Sevillát szét zavarnának, főleg a nagy fogadkozások után hogy a római nem fordul elő újból.
Olyan sorozatban dobálózunk 3 gólos előny leadásáról, ahol sokszor egy idegenbeli 1-0-s vereséget is nagyon nehéz vissza hozni.
Ennél nagyobb fájdalmat talán tényleg csak a Milan drukkerek élhettek át 2005-ben, amikor egy 99.9%-ban megnyert BL döntőt sikerült leadni.
Valószínű Messi lelkének is jól esik egy kicsit, hogy megelőzte Ronaldot, de azt hiszem bármikor elcserélné a lasztit egy Bl serleg + aranylabda második/harmadik helyezett kombóra.