Sonoma írta: ↑2021.08.17. 11:57:57
Nekem csak most sikerült felvételről megnézni a meccset, mert nem voltam otthon.
Nem ismételném azokat, amit már mások is leírták.
Tetszett...
Ami nem tetszett....
Én még túl messzire azért nem mennék, nagyon biztató volt a meccs, de számomra ennyi. Amennyire ekézve volt a csapat meccs előtt (mert hangzottak itt bőven nem nézek több meccset meg hasonlók), annyira nem szabad most elbízni magunkat. Látszott, hogy mit akarunk és Koemannak is valószínűleg benne van a keze. Hogy mennyire, azt mindenki döntse el maga. Az hatalmas kérdés, hogy hosszútávon ezt mennyire tudja majd a csapat, illetve a játékosok ezt a teljesítményt és mentalitást hozni. 4-5 fordulót legalább kell várni. Kik fognak ezután a kezdőben maradni? Visszatér-e a tavalyi védőpáros például. Depay elkapja-e a fonalat? Braitwathe-nek ez egy kiemelkedő meccse volt vagy többnyire tudja hozni/megmarad-e a kezdő közelében? Griezmann elő tud-e lépni? Coutinhoval mi lesz? Hogy tér vissza Fati?
Ezeken felül is van még rengeteg kérdés. Természetesen lehet örülni hogy egy jó meccset játszottunk már kezdésnek, főleg egy ilyen felforgatott nyarat követően, de könnyen lehet, hogy a Bilbao ellen már nem ezt látjuk, viszont akkor sem kell kétségbe esni.
Főleg Messi ilyen hirtelen távozásával állt a feje tetejére minden. Szinte az egész csapatot újjá kell szervezni. Nem tudom Koeman mikor tudta meg, hogy már nem számíthat rá, de évek óta ő volt az alfa és az omega, az egész játék rá épült. Most változnak a szerepek, ezt meg kell oldani.
Persze könnyebb lett volna, ha van lehetőség egy-két igazolásra, ha nem is Messit pótolni (ez alapból lehetetlen), de igazítani a csapaton.
Ezt a Puig témát engedjük már el! Könyörgöm, minden második hozzászólásban benne van. Koeman nem játszatja, ennyi. Egy év után illene elfogadni és nem sopánkodni. Ez van. Nem tudjuk miért alakult így, ezt a csapaton vagy akár csak kettejükön kívül senki nem tudja és ha tízezerszer leírjuk akkor sem fog többet játszani.