Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Teljesen más mentalitás volt a Soci ellen. Alba ma vmiért nagyon dekoncentrált, Pedri is aktívabb volt, a dán meg 1 hete berúgta legalább a helyzetét, de várható volt, hogy nem ez lesz minden héten. Nagyon kell hosszú távon Fati meg Agüero mert Depay sok gólt fog velük rúgatni.csababarca írta: ↑2021.08.21. 22:34:55Én gonosz vagyok, jobb ez az Araujo-Eric kettős, hosszútávon mindenképp, és most csak ez számít.
Piqué a múlt, el kell felejteni, kevesebb bizonytalanabb védő van nála a ligában.
btw, a Soci ellenit nem láttam, de olvasva a kommenteket, gondolom nem így játszottunk múlt héten. Mert akkora ajnározás volt, most meg egy nagy nulla a meccs sajnos.

Inkább azt mondanám, véleményes volt. A dán azért rámászott az ellenfél hátára, az ilyenért hol fújnak, hol nem.
A Bilbao mindig megnehezíti a dolgainkat, föleg ha ilyen koràn talàlkozunk velük…Zsono írta: ↑2021.08.21. 22:37:06A realitásoknál maradva, ebben a szezonban ehhez hasonló kezdőkkel ilyen küzdelmes mérkőzésekre lehet számítani. Mondom ezt szurkolva, és a mai végeredménytől függetlenül.
A Bilbao egy átlagos európai bajnokság középcsapata, amely most egy félidőig legalább is meg tudja nehezíteni a dolgunkat.
Én gonosz vagyok, jobb ez az Araujo-Eric kettős, hosszútávon mindenképp, és most csak ez számít.
Mondjuk nem nagyon jut el hozzá a labda. Alig bírunk átjutni az ellenfél térfelén.
25-ig. 1,13 és 25 kapusoké. De van egy-két kivétel, láttam már 25-ösben mezőnyjátékost pl.

Szerintem olyan vészes hiányt a rotációban csak a kp-n figyelhetünk meg. Oda is szerintem ha jött volna Wijnaldum és Moriba-t nem száműzik, akkor jobb lenne a helyzet. Plusz az már eléggé korlátozza Koeman-t, hogy Busquets nem tud már 90 percet végigjátszani, vagy ha tudna is, nem engedi.Sonoma írta: ↑2021.08.17. 13:52:24
Amiért Koemant és Puigot kiemeltem, az azért volt, mert azt látom, hogy rotálni még mindig nem tud a mester. Pedri csapágyasra járatásának félek lesz következménye. Nem is lett volna szabad játszatni. Érdekes, a Bilbao kapusát Unai Simont még a padra sem engedte leülni az edzője, mondván ki kell pihennie magát. Nálunk meg...