davi10 írta: ↑2021.08.20. 13:39:16
Sonoma írta: ↑2021.08.20. 12:47:30
Erre az őszre kíváncsi leszek mit mutat Messi. Azt olvastam, hogy a kondíció hiánya miatt nem tudott bemutatkozni a múlt hétvégi bajnokin. Most hétvégére tervezik a debütálását.
Most sincs még a keretben, nem lennék meglepve, ha a hazai meccsükre "tartogatnák".
Szerintem amúgy nem oszt, nem szoroz a jelenléte olyan szempontból, hogy a soron következő 2 ellenfélt (Brest, Reims) úgyis elkenik.
Meg kb. az összes többi francia csapatot
Én azon vagyok meglepve, a PSG-nél meg merik tenni, hogy kondíció hiánya miatt nem engedik pályára még két hétig. A Barcanal biztosan kezdőben lenne már, majd- mivel nálunk nem lehetett lecserélni-a mérkőzés nagy részében elsétálgatott volna....
-----------
Hát vannak itt érdekes hozzászólások.
Ezek szerint Messinek azért kell megnyernie az Aranylabdát, mert nyert Argentina egy Copát. És mivel a válogatottal most először tudott Messi nyerni, az a minimum, hogy megkapja.
Ezen vonal mentén Chiellini is nagy esélyes, mert ő sem nyert még semmit a válogatottal....még úgy az egész olasz csapat.
Akkor az idei BL megnyerése nem jelent semmit idén ( az EB- vel egyetemben), mert Argentina nyerte a Copát? Ha jól értelmezem...