Nem szimpi ez a hozzáállás, de én is inkább lennék a Barcában padon és közösségben Messiékkel mint hogy a Valenciában gürizzek egy miért, bl-el hely max? A Barcában kis szerencsével a társak még nyerhetnek is nekem valami címet, amim úgy sincs.
+ a juttatások és kivételezettségek. Gondolom kicsit más életstílus Barca játékosnak lenni mint Valenciának, még ha csak egy étterembe is akar menni az ember
Amúgy is mennyi ideje lehet még, 3-4 szezon? Ezért edzett kb 7 éves kora óta, izzadt, melózott, futott, gyúrt, labdázott, küzdött hogy ott legyen ahol van. Nem fog elmenni egy kisebb csapatba, rosszabb ajánlattal.
Teljesen meg tudom érteni Umtitit is meg BW-t is, és mindenki mást is akitől nehezen szabadolunk.
A hibás, ki más.. Barto.
Tök jó kérdéskör, mert korábban azért lehetett olyan hogy valaki elmegy több játéklehetőségért focizni egy kisebb csapatba. Arról álmodott a gyerek hogy ő rúgja a mindent eldöntő gólt az utolsó percben és a lábai előtt heverjen a világ. Most vannak ilyen megélhetési focisták akik jók vagy nem jók, de elvannak köszönik nem izzadnak a percekért
Nincs meg az a hiúság(?) hogy az edző azt mondja: Figyu Martin, kedvellek, de szär vagy, nem fogsz játszani -
Válasz: akkor bmeg, te szemét vén kecske, elmegyek és megmutatom neked milyen jó vagyok, majd máshol nyerek, ellenetek remélhetőleg
Most inkább Martin belátja hogy háát igen, mások jobbak, de azért én se vagyok rossz, majd lesz valami köszi elvagyok