A tegnapi meccsről egy ket gondolat.:
- 1 félidő szuper , a 2. ahogy bomlott a középpálya (SR ) ugy kezdtünk kissé szetesni igaz fáradság is látszott nincsenek meg 90 perc üzemi hőmérsékleten a srácok de ez nem is meglepő augusztusban
Összeségében rendben volt!
Akiket kiemelnék:
Depay.:
öröm volt ujra látni legalaabb valakitől ezeket a Brazílos es egyben hasznos megmozdulásokat … nagyon ígéretes minden pozícióban es meglepően jo az összjátékban is mar most. Egy picit lassúnak tűnik nekem neha tempóban ( ilyenkor szokott bele bonyolódni)de ez lehet a bajnokság miatt is …
Eric García .:
tok okes, es azert volt dolga …
De Jong.:
Elképesztő mennyire jo helyen van nála a labda, mindenhol ott van mindent tud es mindezt nagyon jo tempóban csinálja !!! Klasszis !
MD.:
Nem lehet kihagyni , nem kérdés , arany cipő várományos

—//——
Pedri.:
El fog fogyni…előbb utobb fizikálisan is nem csak mentálisan! Egy agrasszivabb es technikás középpálya megenne a miénket ! Es nincs alternatívája ?!
Ez lesz a második éve , óriást robbantott az elsőben … nagy kérdés nála hogyan milyen ütemben tud es tud e tovább fejlődni !? Mert ez lesz az elvárás akármilyen fiatal is.
Dest.:
Valahogy nem akarja ki jönni belőle( adanialves) .. pedig próbálkozik rendesen
Griezman.:
1. Nem tud tizest játszani, hiába nincs Messi , nem eleg labda biztos ehhez sőt , nem tud cselezni es nagyon egy labas… ne erőltessük!
2. Jo jatekos ? Igen, de amit ő tud mezőnyben azt 85%ban tudja De Jong is, csak jobban …
3. Védekezés: ezt nem lehet elvitatni tőle, teszi is tud is, csak azt nem tudom h ez nála egy belső kompenzáció vagy tényleg szükség van erre hogy egy támadó főleg az utolso vonalban ( mert nem közepén szür ütközik szerel általában ) folyton ott legyen es szereljen ? ?! Egyik sem vet jo fényt vagy ra vagy kp védekezésünkre !!!
4. Mi ben jo.: van esze a játékhoz van rutinja es megfelelő technikája amit leginkabb a 16 környéken tud kamatoztatni ( kulcs passz, akrobatikus vagy finszes megoldások ) nálam ő sokkal közelebb all skillben Suarezhez mint egy irányító tkp hoz, csak fürgébb viszont fizikálisan kevésbé erős vagy agresszív mint az uruguayi! Mondjuk nem is pofazik annyit

——
Attól tartok higy nála ez 100/35/14 mutató -Messi hatás nélkül - Ebben a pozícióban a fele lesz !
——
Egyként meg nagyon bízom benne hogy Coutinho marad es megoldja Griezman es a csapat Iranyoto
problémáit

Ezeket a tripla L Lacazette ,Lucas Moura, Lemar feleket meg remelem elfelejtjük !!!
Ha tényleg a GÓL kell akkor Haaland , tudom tudom csórók vagyunk meg minden, de a BVB bol “most”még el lehet hozni utána mar …
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco