Számomra élvezhető, jó kezdő-meccs volt, nagyon izgalmassá tettük a második felét.
Neto: Szerintem jól véd, de a lábbal kirúgott/passzolt lövései nagyon gyérek voltak. Többször is ellenfélnek adta a labdát. Valamint rendkívül közel engedte magához a támadókat, amikor már csak a kapkodás maradt és a pontatlanság.
Dest: Hajtott, de számomra továbbra is gyenge és semmit nem ad hozzá az eredményességhez.
Piqué a gólt leszámítva nem igazán csillogott, viszont görcsöt kapott a vége felé. Azért ez még csak az első meccs volt... :O
Garcia: Rendben volt a srác, bár egyszer nagyon elől/kp-n maradt, Busi jól le is hordta, hogy menjen már vissza védekezni. Amúgy jól szerelt, magabiztos volt.
Alba: Hozta a szokásos szintet, veszélyes elől, hajmeresztő hátul, de azért nem csinált nagy galibát.
Busi: Abszolút irányító volt. Amíg a pályán volt, rendezettebb volt a csapat. Lassú, mint a csiga, de ismét adott olyan mélységi passzt, aminél csak csorgattam a nyálamat. Kár, hogy ebből csak egy fér bele neki egy ilyen meccsen.
De Jong és Pedri: Zsenik mind a ketten. Pedrit idiótaság 90 percet játszatni. De Jongot bezzeg lecseréli...
Griezmann: Hajt, de sokat mond róla, hogy nincs Messi, s még mindig inkább az a legfőbb erénye, hogy milyen szépen védekezik és visszaér. Elől az utolsó gólnál jól döntött, hogy jobbra passzolt, de ennyi. Nekem nagyon kevés, nem hiányozna... Viszont a passzjátéka egész jó néha.
Memphis: Továbbra is tetszik amit csinál. Nagyon jó játékos, technikás és erőteljes. Jól olvassa a játékot, a passzait öröm nézni. Kissé Neymar jutott róla eszembe. Kár, hogy úgy ráléptek a bokájára, s már előtte is rendesen faragták. A második félidőre így kevesebb ereje maradt, a végén is sántikált.

Brait: A meccs embere. Két gól, + gólpassz. Ezt leszámítva is labdát szerez a saját tizenhatosánál, jól játssza meg a társait és hajt az utolsó pillanatokig. Nagyon alábecsült csatár. Nem a régi Barca szint, de jelenleg ő és Memphis a két leghajtósabb játékosunk.
Nico-t sajnálom, nem értettem, miért őt hozza be a Mester... Meg is lett az eredménye. Sárga egyből, utána el is tűnt a mezőnyben. (Gyorsan hozzáteszem: Szerintem nem volt sárga, sőt.)
E. Royal nekem még nagyon nem férne be a csapatba, nem tetszett, amit láttam tőle, de van még ideje.
S. Roberto pedig jókor volt jó helyen a kontránál. Szerintem erre ő tökéletes, hogy a mérkőzés utolsó 20 percére beküldjük és zavarja meg az ellenfelet. De nehogy emiatt most kezdő legyen legközelebb, mert jajj...
Lenglet is beállt, de nem is emlékszem, hogy labdaérintése volt-e egyáltalán.
Összességében tehát szép volt, mert nagyon támadó volt a mentalitásunk. Azért kíváncsi leszek, hogy nagyobb és erősebb csapatok ellen mit fogunk így csinálni.