Bajnoki Mérkőzések
- davi10
- Llegenda del Barça
Van valami, amit De Jong nem tud?
Nagyon odarakta.
Depay meg ingyér az évtized rablásának tűnik.
Nagyon odarakta.
Depay meg ingyér az évtized rablásának tűnik.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Igen. Kevésbé statikus a játék, játszik egy-két fiatal, több a keresztmozgás, s kicsit már fárasztó kezd lenni a sok negatív komment.
Ja, és a játék nem Messi körül forog. Mintha pályán sem lenne.
més que un club
Ti láttok érdemi különbséget Koeman és mondjuk Valverde között?
- vinszentvega
- Capitá del Barça
Pedri màr most hozza a tavaszi fáradt formájàt. Remek ötlet volt kezdetni….
It's the little differences. I mean, they got the same shit over there that we got here, but it's just...it's just, there it's a little different
Szèp beívelès volt meg a fejes is. Lehetne egy tizenegyes,kiváncsi lennèk ki áll oda 

Eddig jó és lendületes játék, remélem tudjuk tartani
- davi10
- Llegenda del Barça
Szerintem mindenkivel is szerződést kéne bontani azonnal.NovaProspekt írta: ↑2021.08.15. 20:18:27Ha a kezdőben a gyűlölt játékosok ott vannak, az nyilvánvalóan baj. De ha nincsenek, az is baj, mert később úgyis visszakerülnek.![]()
Közben Pique betalált...

- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
Ha a kezdőben a gyűlölt játékosok ott vannak, az nyilvánvalóan baj. De ha nincsenek, az is baj, mert később úgyis visszakerülnek.

- davi10
- Llegenda del Barça
Nem, csak nem kezdek el sírni, ha nem tetszik a kezdő. Inkább megpróbálok örülni annak, hogy egyelőre kifejezetten bíztató a játekunk.
De persze úgyis kikapunk, hiszen kész csőd a klub.

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Hát igen, azért Depay nagyon bizonyítani akar. Nem csak eredményességben, hanem látványosságban is a közönség számára... szerintem rengeteg örömünket leljük még benne.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Depay micsoda mozdulat volt. Bízom benne hogy tudja hozni a gólokat is.
No, most nézzük, amikor nem táncikálni meg szelfizgetni, kell, hanem futballozni. Remélem felnőnek a feladathoz, mert mindkét hulladék madridi brancs nyert.
így van, SR-t is felejtse el, rakja be valamelyik fiatalt, Demir-t vagy esetleg Moriba-t, akivel el kell játszani azt, amit Pikével, SR-el Alba-val és Busi-val kelett volna.NovaProspekt írta: ↑2021.08.15. 19:52:28Piquét valóban elfelejthetnénk már, de ha Pedri helyett meg berakja most Robertot, akkor az lenne a gondod.pep71 írta: ↑2021.08.15. 19:48:11![]()
igen, mert már pár éve látjuk(aki akarja), hogy a Piqué meg SR félékkel mire megy a csapat, de akkor te örülj annak, hogy az egyik legtehetségesebb belső védő helyett, egy többször megbukott játékos játszik. Garcia meg Pedri most tért vissza, de már játszanak. Garcia-nál Araujo sokkal jobb védő, Pikét meg hagyjuk is. Amikor majd a Soci kontrázik a feltolt védelem ellen, akkor azért Araujo sebessége(csak Dembi gyorsabb nála a csapatban) , hiányozni fog, mert Garcia lábbal tényleg ügyes, de sajnos kicsit lassú, Piké meg majd forog szokásához híven. Gondolom még Langlét hiányolod Piké mellől, meg SR-t , Dest helyett
![]()
![]()
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Tényleg nem értem, hogy mért kell egymást is fikázzuk. Különben tényleg van, aki SR és Lenglet játszatásától is félt. Ezt megúsztuk, örüljünk. Pedriék igaz, hogy 1 hete tértek haza, de ne feledjük, játékban vannak/voltak. Én szurkolni fogok, ezt kéne mások is tegyék.pep71 írta: ↑2021.08.15. 19:48:11
![]()
igen, mert már pár éve látjuk(aki akarja), hogy a Piqué meg SR félékkel mire megy a csapat, de akkor te örülj annak, hogy az egyik legtehetségesebb belső védő helyett, egy többször megbukott játékos játszik. Garcia meg Pedri most tért vissza, de már játszanak. Garcia-nál Araujo sokkal jobb védő, Pikét meg hagyjuk is. Amikor majd a Soci kontrázik a feltolt védelem ellen, akkor azért Araujo sebessége(csak Dembi gyorsabb nála a csapatban) , hiányozni fog, mert Garcia lábbal tényleg ügyes, de sajnos kicsit lassú, Piké meg majd forog szokásához híven. Gondolom még Langlét hiányolod Piké mellől, meg SR-t , Dest helyett
![]()
![]()
més que un club
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
Azért komoly, hogy mennyire új korszak kezdődik ma. Kíváncsi leszek a csapatra. Bár reálisan inkább visszaesést lehet sajnos várni rövidtávon, de összességében izgalmas megélni ezt.
Szerintem nyerünk ma (3-1),
De miért nem játszik Demir vagy Puig elöl? Vagy Araujo?
Az öregek minden szezont elbuktak, tele vagyunk tehetséggel vègre, játszatni kell(ene) őket sokkal bátrabban. Pont azért, hogy beépüljenek, és okosan ki lehessen vezetni a régieket.
Erre Koeman teljesen alkalmatlan sajnos.
Szerintem ennyire még Xavi sem védené őket, és lenne kockázatkerülő.
De miért nem játszik Demir vagy Puig elöl? Vagy Araujo?
Az öregek minden szezont elbuktak, tele vagyunk tehetséggel vègre, játszatni kell(ene) őket sokkal bátrabban. Pont azért, hogy beépüljenek, és okosan ki lehessen vezetni a régieket.
Erre Koeman teljesen alkalmatlan sajnos.
Szerintem ennyire még Xavi sem védené őket, és lenne kockázatkerülő.
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
Piquét valóban elfelejthetnénk már, de ha Pedri helyett meg berakja most Robertot, akkor az lenne a gondod.pep71 írta: ↑2021.08.15. 19:48:11![]()
![]()
![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára NovaProspekt 2021.08.15. 19:56:47-kor.
- barca0417
- Entrenador del Barça
Értem én hogy pénz meg minden, de egy Braithwaite befér a kezdőbe, Coutinho meg a keretbe sem..nem tudjunk tényleg kell e fizetni utána még a Liverpoolnak. Ezt cáfolták is.
De valahol ez azért szomorú.
Pedri meg hát.. Ne kéne kiégetni 20 éves korára. Főleg ha van egy Puig is.
De mindegy, érdekes idény lesz, azért hajrá fiúk.
De valahol ez azért szomorú.
Pedri meg hát.. Ne kéne kiégetni 20 éves korára. Főleg ha van egy Puig is.
De mindegy, érdekes idény lesz, azért hajrá fiúk.

davi10 írta: ↑2021.08.15. 19:33:560 percet játszottunk eddig az új szezonban, de már megy a sírás. Nem csalódtam.pep71 írta: ↑2021.08.15. 19:30:30Vicc, hogy Araujo nem játszik.De Jong után a második legjobb játékosa a csapatnak. Koeman te szerencsétlen, inkább játszatod Piquét, siralom. ltt lenne az alkalom, hogy egy fiatal csapatot lehessen játszatni , teher nélkül, erre ez a fogalmatlan edző van itt. Totális csőd ez a klub.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Melyik középcsapatban vannak olyan játékosok, mint MAtS, Alba, Busi, Pedri, De Jong, Griezmann, Depay, Agüero, Fati?mess2009 írta: ↑2021.08.15. 19:28:50nos akkor ez a csonka csapatunk elindul az utóbbi 15? év legnehezebb évadjára.
ez az állomány egy Liga középcsapaté, sokat nem várhatunk azt hiszem. a két Madrid már behúzta (a matracisok elég botrányosan) lehet futni utánuk. ami engem illet rajtam biztos nem fog múlni - akárhogy nézünk ki.
- davi10
- Llegenda del Barça
0 percet játszottunk eddig az új szezonban, de már megy a sírás. Nem csalódtam.pep71 írta: ↑2021.08.15. 19:30:30Vicc, hogy Araujo nem játszik.De Jong után a második legjobb játékosa a csapatnak. Koeman te szerencsétlen, inkább játszatod Piquét, siralom. ltt lenne az alkalom, hogy egy fiatal csapatot lehessen játszatni , teher nélkül, erre ez a fogalmatlan edző van itt. Totális csőd ez a klub.

Vicc, hogy Araujo nem játszik.De Jong után a második legjobb játékosa a csapatnak. Koeman te szerencsétlen, inkább játszatod Piquét, siralom. ltt lenne az alkalom, hogy egy fiatal csapatot lehessen játszatni , teher nélkül, erre ez a fogalmatlan edző van itt. Totális csőd ez a klub.
nos akkor ez a csonka csapatunk elindul az utóbbi 15? év legnehezebb évadjára.
ez az állomány egy Liga középcsapaté, sokat nem várhatunk azt hiszem. a két Madrid már behúzta (a matracisok elég botrányosan) lehet futni utánuk. ami engem illet rajtam biztos nem fog múlni - akárhogy nézünk ki.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Nálam ez a középpálya túl sokszor szerepelt le. Valahogy nem igazán funkcionálnak együtt, főleg komolyabb csapatok ellen. Pedig én sem tudom, kit vennék ki, nem rosszak a játékosok külön-külön. A Soci ellen talán még elég. Aztán kiváncsian várom, lehet, hogy Messi távozása tényleg kihoz belőlük is valamit. Mondjuk Pedri hulla, DJ épp most épült fel, ez is kicsit necces. Majd meglátjuk.
A cserékre nagyon kiváncsi vagyok, hogy kezeli Koeman. A mennyiségre is, arra is, hogy kik jönnek be, és hogy mikor. Egyelőre bizakodó vagyok, aztán majd kiderül.
A cserékre nagyon kiváncsi vagyok, hogy kezeli Koeman. A mennyiségre is, arra is, hogy kik jönnek be, és hogy mikor. Egyelőre bizakodó vagyok, aztán majd kiderül.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy