Koeman, ha minden igaz 9-est kért. Messi elment, Aguero kérdéses mikor fog játszani/egy 3 hónapra kiesett sérülékeny idős csatár akit nevezni sem feltétlenül fognak. Brait távozásáról pedig sok pletykát hallani, ha utóbbinak tényleg van alapja akkor ennek ismeretében nem is olyan földtől elrugaszkodott dolog.Pepp írta: ↑2021.08.12. 16:44:38Ok, akkor nem ostoba. Épp csak a realitásokat nem érzékeli.davi10 írta: ↑2021.08.12. 16:27:20
És ezekből a körülményekből melyik az, ami szerint egy edző nem jelezheti az igényeit és az észrevételeit a keretével kapcsolatban?
Az gondolom meg se fordult a fejedben, hogy esetleg Alemany hívatta be Koeman-t, vagy amúgy is találkoztak valamiért.
Lassan már azért is egy barom Koeman, mert levegőt vesz...
Márpedig a körülményeket ismernie kell, gondolom nem egy lakatlan szigeten élt az elmúlt napokban.
Mindenki tudja milyen lyukak vannak a csapatban, de az is nyilvánvaló, hogy ezt nem az idén fogják betömni.
Szóval lehet elmondani, újra és újra, de új igazolásokat kérni most, az több, mint optimizmus...
Középpályás tekintetében pedig szerintem komolyan számolt Moribával, akinek most lett biztos a "távozása". Plusz De Jong sérült, Pedri szanaszét van hajtva szinte pihenő nélkül, már behívták a csapatba. Tehát van egy szétesőben lévő Pedri, egy Busquets, SR mellé sérült De Jong, hatalmas kérdőjel Pjanic, egy ki tudja hol lévő Coutinho. (ha valaki megemlíti Puigot agyfa..t kapok)Koeman szerintem abszolút belevette az idei keretbe Moribát)
Plusz gondolom nem Pogbakat meg Haalandokat kért.
Nem azt mondom, hogy Koemannak teljesen igaza van és egyértelmű amit kér, de emiatt én speciel nem ostobáznám le. Ráadásul ezek csak feltételezések, lehet hogy semmi alapja az egésznek, csak be kellett dobni valamit, ez pedig jól hangzott.