A sokat átkozott Lenglet is vállalta, valamint De Jong és Ter Stegen és Pjanic is (mondjuk ő már remélem a Juvénál). Az újak (Memphis, Garcia) eleve úgy jöttek, hogy a korábban beígérthez képest csökkentettek, őket ugye még a Barto korszakban keresték meg...LG írta: ↑2021.08.12. 08:58:28A hírek szerint Pique volt az egyetlen, aki már elfogadta a fizetéscsökkentést a kapitányok közül. Én már eléggé berágtam rá, de ezért jár tisztelet. Ha nem is Puyol-szintű ikon, a jelenlegi keretben azon kevés játékosok közé tartozik, akiknek a Barca tényleg több mint egy klub.
Én azt is el tudom róla képzelni, hogy nem csak blöffölt, amikor azt mondta, hogy ha kérik, félreáll. Csak ugye jött Koeaman, és kijelentette, hogy számol vele, és ez azóta is látványosan így van. Szóval inkább a hollandra kell haragudni, a játékos jogosan gondolhatja: az edző számol velem, akkor maradok segíteni a csapatnak, amennyire tudok.
Aki a hírek szerint kategorikusan elutasította, az Umtiti és Alba ("én már csökkentettem tavaly"), SRobertorol se pro se kontra nincs hír, Griezmannról is volt már olyan, hogy nyitott rá, ha maradhat.
Aki még kérdés, az Dembele, Coutinho a drágábbak közül.