Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Szerintem a PSG-nek erősebb most a kerete mint a Cityé vagy a Bayerné: Donnarumma, Ramos-Marquinhos, Veratti-Wijnaldum-Di Maria, elől MNM... nem tudom, majd lássuk.
Nem ertek egyet. Messi a vilag egyik legnagyobb brand-je. Nem ertekeli le magat ennyire,milliokat er a csavo jelenlete. Neki nem erdemes ingyen jatszania,az ongol.
az elejevel egyetertek.Szerintem keresve se talált volna jobb bajnokságot. Olyan hoki csapatok vannak ott, hogy még sétálgatva meg lötyögve is el fog tenni évi 30 gólt. Nem rúgják agyon. Lecserélni ott sem merik majd.
Totál jól el lesz a haverok közt, a BL-re felszívja magát és ilyen kerettel nagy eséllyel behúzza.
ezt az 50%-ot én is olvastam, de eleve kamunak (a mentegetőzés részének) érzem. lehet, h igaz ettől még persze, de akkor meg azt nem értem, h ez hogyan merül fel, mikor Messit technikailag free agentként igazoltuk volna le, nem hosszabbítás lett volna. ettől függetlenül vannak más szempontok, amik miatt ingyen játszania nem lett volna jó sztem a klubnak sem.
Nincs a kettő között összefüggés.
Értsük a számokat?MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.08.10. 15:52:51Lényegében bejelentették.csakhogy értsük a számokat: 10 perc alatt 2 millió megtekintés csak a Twitteren
Jó a szó rem én is ,h nem fognak nyerni nagyfülűt mer nem elég jókBarca_10 írta: ↑2021.08.10. 15:20:30BL-t ott sem fog nyerni, Pochettinot kevésnek érzem hozzá, a verratti-di maria-wijnaldum kp-tól sem kell hasraesni. Nem követem a francia ligát sem a psg meccseit, de emlékeim szerint neymar védekezésben messze nem griezmann-pedro szint, Messit ismerjük, Mbappé meg inkább a félpályánál várja a kontrát. Jön egy szervezett csapat és meg fogják enni őket. Nekem orrnehéznek tűnik a Párizs nyakonöntve tiktoksztárokkal és hatalmas egokkal, ilyen csapat még nem nyert BL-t.
Mindenki döntse el maga, ez csak a személyes véleményem. Még a közepes francia csapatok is elvéreztek akár magyarok ellen is az elmúlt években, ha selejtezniük kellett. ( Lásd Bordeaux, Reims, Montpellier) A nagyobbak meg kb. utolsó helyen végeznek a BL csoportjaikban. Oda is azért jutnak, mert már automatikusan csoportkörben kezdenek a francia csapatok. (Rennes 1 pont, Lille 1 pont Marseille 3, Lyon 8 az utolsó szereplése alkalmával) De az olasz ligát sem követem annyira, lehet hogy az is gyenge.bence0330 írta: ↑2021.08.10. 15:09:41Szerintem a legideálisabb csapatba ment minden szempontból. 34 éves, a PL túl gyors neki, a PSG top2 BL esélyes, vannak haverejai is, túl messze Katalóniától sem került, és pénz is van. Ameddig akarja, komolyan tekint rá, és amikor már nem, akkor levezetésként.Troym írta: ↑2021.08.10. 14:40:42Engem azzal lehetett volna igazán felidegesíteni, ha a Realba ment volna (ilyen is volt már) Ez csak annyit árul el, hogy még ennyi pénzzel a zsebében is az a legfontosabb. Ha nem így lenne, akkor pl. a Liverpoolba menne, vagy az Interbe, ahol valódi ellenfelek lennének és nem ilyen csapatok, mint a Brest, Clermont, Angers, lorient.
Azt meg már nagyon nem jelenteném ki, hogy az Interrel erősebb csapatok ellen játszana... Ott lenne neki a rettenetes állapotban lévő Juve, az Atalanta, a Milan, és tán a Napoli. Hozhatnék én is olyat, a lekicsinylés érdekében, hogy Salernitana, Genoa, Venezia, de szerintem kár. A franciáknál a Lyon nagyon erős, a Monaco és a Lille is, az OM mikor hogy, de most még az ilyen EL-ért küzdő csapatok is megerősödtek, mint pl. Rennes, vagy épp most a Nice, akir egy két komolyabb vásárlással próbál bekerülni a top 5-6 köré. A Ligue 1 színvonala lehet, hogy nem érte el a Serie A-t, de hogy nagyon közel vannak már, az biztos.