Troym írta: ↑2021.08.10. 14:40:42
Engem azzal lehetett volna igazán felidegesíteni, ha a Realba ment volna (ilyen is volt már) Ez csak annyit árul el, hogy még ennyi pénzzel a zsebében is az a legfontosabb. Ha nem így lenne, akkor pl. a Liverpoolba menne, vagy az Interbe, ahol valódi ellenfelek lennének és nem ilyen csapatok, mint a Brest, Clermont, Angers, lorient.
Szerintem a legideálisabb csapatba ment minden szempontból. 34 éves, a PL túl gyors neki, a PSG top2 BL esélyes, vannak haverejai is, túl messze Katalóniától sem került, és pénz is van. Ameddig akarja, komolyan tekint rá, és amikor már nem, akkor levezetésként.
Azt meg már nagyon nem jelenteném ki, hogy az Interrel erősebb csapatok ellen játszana... Ott lenne neki a rettenetes állapotban lévő Juve, az Atalanta, a Milan, és tán a Napoli. Hozhatnék én is olyat, a lekicsinylés érdekében, hogy Salernitana, Genoa, Venezia, de szerintem kár. A franciáknál a Lyon nagyon erős, a Monaco és a Lille is, az OM mikor hogy, de most még az ilyen EL-ért küzdő csapatok is megerősödtek, mint pl. Rennes, vagy épp most a Nice, akir egy két komolyabb vásárlással próbál bekerülni a top 5-6 köré. A Ligue 1 színvonala lehet, hogy nem érte el a Serie A-t, de hogy nagyon közel vannak már, az biztos.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy