Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Biztosan!
Hogy tudta volna Laporta kirúgni Messit, mikor már amúgy is lejárt a szerződése?culinho írta: ↑2021.08.08. 23:33:172 apró gondolat, ahhoz hogy sokan Messit és/vagy Laportát szidják. Itt van ez a Collado srác. Pár napja kapott engedélyt, hogy a belgákhoz utazzon és lepapírozza a kölcsönadást, erre most ott volt a pályán. Ha Laporta arra készült, hogy Messit kirúgja, akkor mért engedte volna el Collado-t? Visszarendelték a srácot hírtelen, hogy számban meglegyünk elől, de nekem ebből az jön le, hogy váratlan esemény van a Messi-ügy mögött.
Továbbá az argentín se mondott ellent az elnöknek. Persze összebeszélhettek, de mért ne lett volna sértett, ha az elnök elzavarja?! Ott van Dani Alves esete, na annak volt hangja, de akár a tavalyi Suareznek is. Szóval mért védené Laportát, ha az hazudott bármiben is. De ha régóta is tudta az elnök, hogy nem megy a hosszabbítási dolog és a kudarcát megpróbálta áttolni Tebasra, akkor még mindig ott van a Real, akik egyidőben kikeltek a Liga ellen..
Nekem még mindig sokk ez a szakítás és főleg annak módja, keresem az okokat, mert ennek így semmi értelme és rengeteg árt a Klubnak, ahogy Laportának is.
Nagyon művelt és tájékozott embernek tűnsz,ezért a legnagyobb tisztelettel hívom fel a figyelmedet arra az icikepicike fartúró tényre,hogy Messi fizetése technikailag nem lett volna csökkentve, nem is ment bele. Abba ment bele,hogy a kétéves munkáját több év alatt fizessék ki.dinhopuyol írta: ↑2021.08.08. 23:09:34Sok nyomi a túloldalon nem érti, hogy Messi miért nem játszik ingyen is a csapatban...tudom, a legtöbbjük de már kár a karakter de valaki megoszthatná velük, hogy a spanyol törvények a max 50%-os csökkentést teszik csak lehetővé! És ebbe O bele is ment..
valoban erdekesNormandia írta: ↑2021.08.08. 22:11:50Egy érdekes hírecske.
https://www.goal.com/hu/h%C3%ADrek/mari ... ubctfevbsy
Pontosan, nézőpont kérdése, tehát ne minősítsd a “Messi fanokat”. A te dolgod mit nézel. Egy érdekes hírecske.amonos írta: ↑2021.08.08. 22:04:21Ez nézőpont kérdése. Mivel én inkább csapat (Barca) szurkoló vagyok, mint egyén, biztos nem fogom keresni a PSG meccseit, hogy lássam Messit focizni.
A BL-t eddig is néztem, ott biztos megnézem Messit és csapatát, ha játszik, de ennyi. A Milant se követtem azért, mert Ronaldinho odaigazolt, vagy vettem arab csatornára előfizetést, hogy lássam Xavit még játszani.
Mondjuk, ha Piké-Lenglet páros (kéz a kézben) eligazolna tőlünk, megigérném, hogy követem a meccseiket egy fél éven keresztül.![]()
Vidám perceket tudnának bármelyik meccsen okozni, és én őszintén tudnék nevetni is rajta.
Ez nézőpont kérdése. Mivel én inkább csapat (Barca) szurkoló vagyok, mint egyén, biztos nem fogom keresni a PSG meccseit, hogy lássam Messit focizni.Normandia írta: ↑2021.08.08. 21:46:09Mezt nem, de a meccseiket megnézem. Nem gondolom, hogy ettől kevésbé szurkolnék a Barcának. Egy zseni bárhová megy, bárhol focizik azt meg kell nézni, legyen az Párizs, Manchester, Dubai, vagy Grönland.Nyiri81 írta: ↑2021.08.08. 20:09:11Ha tényleg már este Párizsban van aláírni, akkor miért kellett a színház? Még majd egy hónap az átigazolási ablak. Legalább a látszatra adtak volna. Ennyire hülyének nem kellene nézni a szurkolókat. Vagy mindegy. Aki Messi fan holnap már PSG mezt vesz és a Barcaval felmosNekik teljesen mindegy.
Ti ezt nem értitek
Maximálisan egyetértek!!Normandia írta: ↑2021.08.08. 21:46:09Mezt nem, de a meccseiket megnézem. Nem gondolom, hogy ettől kevésbé szurkolnék a Barcának. Egy zseni bárhová megy, bárhol focizik azt meg kell nézni, legyen az Párizs, Manchester, Dubai, vagy Grönland.Nyiri81 írta: ↑2021.08.08. 20:09:11Ha tényleg már este Párizsban van aláírni, akkor miért kellett a színház? Még majd egy hónap az átigazolási ablak. Legalább a látszatra adtak volna. Ennyire hülyének nem kellene nézni a szurkolókat. Vagy mindegy. Aki Messi fan holnap már PSG mezt vesz és a Barcaval felmosNekik teljesen mindegy.
Mezt nem, de a meccseiket megnézem. Nem gondolom, hogy ettől kevésbé szurkolnék a Barcának. Egy zseni bárhová megy, bárhol focizik azt meg kell nézni, legyen az Párizs, Manchester, Dubai, vagy Grönland.Nyiri81 írta: ↑2021.08.08. 20:09:11Ha tényleg már este Párizsban van aláírni, akkor miért kellett a színház? Még majd egy hónap az átigazolási ablak. Legalább a látszatra adtak volna. Ennyire hülyének nem kellene nézni a szurkolókat. Vagy mindegy. Aki Messi fan holnap már PSG mezt vesz és a Barcaval felmosNekik teljesen mindegy.
Ment volna ő tavaly is, csak Barto betartott neki, pedig egy rakat kifizetéstől szabadult volna meg a klub. De ugye ebből is politika lett csinálva, nehogy már az én elnökségen alatt menjen el Leo az ikon. Erre rástartolt a vetélytárs, hogy bizony, ha megválasztják tutti marad Leo. Nos, nem maradt, mert a feleslegnek esze ágában sincsen elmenni. Pénz nuku. Van egy rakat felesleges, motiválatlan, jól kereső játékosunk akikkel neki megyünk a szezonnak. Koemannt is sajnálom, mert nehéz lesz ebből valamit összehozni. Szép feladat lesz.MatsMessi írta: ↑2021.08.08. 18:37:35Szerintem nagyon jól teszi, hogy elmegy, bármi is legyen az oka. A világ legjobb játékosaként megérdemel még pár címet, ebben a bohóc társulatban erre semmi esélye nem lenne. Azon csodálkozom, hogy eddig várt, miközben 6 éve égünk Európában. Sok sikert neki, bárhova is igazol. Itt marad a Robi, piké, langlé, buszkecc keménymag akiket lehet nézni. Már alig várom.
Nem értek veled egyet! Aki Messi fan, mint én az a Barcát is szereti és szurkolni fog a csapat sikeréért. Én biztosan! Hajrá Barca!Nyiri81 írta: ↑2021.08.08. 20:09:11Ha tényleg már este Párizsban van aláírni, akkor miért kellett a színház? Még majd egy hónap az átigazolási ablak. Legalább a látszatra adtak volna. Ennyire hülyének nem kellene nézni a szurkolókat. Vagy mindegy. Aki Messi fan holnap már PSG mezt vesz és a Barcaval felmosNekik teljesen mindegy.
Itt az a kérdés, hogy a Messivel hanyatlás az Messi teljesítménye miatt, vagy pedig a pocsék átigazolási stratégia miatt történt meg.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.08.08. 11:47:19Vagy a nagy Messi-fanok lesznek kénytelenek rájönni, hogy az argentin után sem áll meg az élet és nélküle is van foci.
Nem lehet a múltban élni. Már évek óta Messivel is hanyatlott a klub, egyre gyengébb lett a csapat. Erre reagálni kellett volna, megindítani a fiatalítást és a megújulást. Ehelyett mindent arra tett fel a klub, hogy Messi és a többi nagy öreg karrierjéből még kisajtolják, amit lehet. Ebből csúfos kudarc lett, és gazdaságilag is belerokkant a klub.
Nézzük meg a tavalyi szezonunkat: 3. hely a bajnokságban, sima kiesés a PSG ellen a BL-ben. Engem a többi nagyon nem is érdekelne, de azért említsük még meg: Szuperkupa elbukása, és egy Kupa-győzelem, amit úgy ünnepeltek, mintha a BL-t nyertek volna.
Ezért megérte itt tartani Messit meg a többi öregeget, és késleltetni a csapat megújítását? Mert szerintem rohadtul nem. De Laportáék nagy terve az volt, hogy megint eljátszák. Sőt, Messi távozásával is azért még maradnak is olyanok, akik továbbra is kerékkötői lesznek a csapat újáépítésének.
Ja, ezt láttam először a yt-on. Én is majdnem sírtam, de még barátnőm is, pedig hidegen hagyja a foci.