Tudom, hogy korai és barátságos meccs is, de továbbra is úgy gondolom, hogy nem lett rosszabb a csapat, sőt. Új dimenziók nyílhatnak meg azzal, ha mindenki fut a csapatban és folyik a labda, nem Messit keressük. Tetszett a 4-2-3-1 is, örülök, hogy visszatért hozzá Koeman. Már csak a csapatkapitányoktól kellene valahogy megszabadulni
Az előszezon alapján nálam ez lenne a csapat.
......................................................TS/Inaki..............................
Dest/Emerson......Araujo/Mingueza........Garcia/Pique......Alba/Balde.....
.........................................FDJ/Nico...................Pedri/Busi
Dembele/Collado/(Demír).............Coutinho/Puig/(Demír)..............Fati/Memphis
.............................................................Memphis/Agüero
Neto, Umtiti, SR, Lenglet, Pjanic, Griezman, Moriba, Brait(kihagytam valakit?) nálam létszámfelettiek. Akit még sikerül eladni mehet.
-Laporte és Renato Sanchez akikről cikkeznek és ez jó iránynak is tűnik.(pénz nyilván nem lesz rájuk

)
-HA Laporte jönne Pique is mehetne, ha Renato Sanchez akkor Pedrit tolnám csatár mögé.
-Btw Pique helyett, lehet előbb tartanám meg a felezett fizuju Umtitit, de hát úgyse adunk el senkit se...
-Emerson pedig tuti be volt tojva, de a passzjátékával nem vagyok kibékülve eddig.
FM vége.