Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah..Charlie írta:Nem voltam érthető?Nem megyek én sehovaEnrique írta:Akkor??Charlie írta:Emberek!
Sztetek egy ilyen király brigádot mint TI itt hagynék?Netes család vagyunk.
![]()
C.![]()
Csak gondoltam riogatlak titeket
![]()
C.
Nem voltam érthető?Nem megyek én sehovaEnrique írta:Akkor??Charlie írta:Emberek!
Sztetek egy ilyen király brigádot mint TI itt hagynék?Netes család vagyunk.
![]()
C.
Miért?Charlie írta:Én távozom közületek......
C.
Még szép hogy!!redlions írta:de a LEG itt van!Charlie írta:Persze,csak a 80%-a egy kuma szót sem ír!Enrique írta:![]()
![]()
1ébként tök jó, 1re több regünk van! Gyarapodunk rendesen!!!
C.
de a LEG itt van!Charlie írta:Persze,csak a 80%-a egy kuma szót sem ír!Enrique írta:redlions írta:Hú itt van rhynn, Enrique, én! Jó kis összejövetel.![]()
![]()
C.
Nem baj...Charlie írta:Persze,csak a 80%-a egy kuma szót sem ír!Enrique írta:redlions írta:Hú itt van rhynn, Enrique, én! Jó kis összejövetel.![]()
![]()
C.
Nem, mert amikor megnyitottam a fórumot egy ablakban rögtön kiírta és emailt is kaptam, h új üzenetem érkezett.Charlie írta:Nem az történt véletlenül hogy megnézted az új üzeneted,elolvastad,és nyomtál 1 visszát?Mert akkor úgy tünteti fel mintha új üzeneted lenne,de nem,mert az az előző amit elolvastál.Eszter21 írta:Kiírta, h jött egy privát üzenetem. Megnéztem és nem volt új levél....
Nem ez történt?![]()
C.
Nem az történt véletlenül hogy megnézted az új üzeneted,elolvastad,és nyomtál 1 visszát?Mert akkor úgy tünteti fel mintha új üzeneted lenne,de nem,mert az az előző amit elolvastál.Eszter21 írta:Kiírta, h jött egy privát üzenetem. Megnéztem és nem volt új levél....
És mi van a kék résszel?barcafan írta:Jaja és ugy rugjon be mindenki, h csak azt tudja, h merre van barcelona:) annak is a gránátvörös részeEnrique írta:Nah ha úgyse lesznek idén a Kedves Szerkestőbácsiink, akkor kívánok Nekik Boldog Új Évet!! És partyzzatok ti is 1 nagyot!!!!
uszi85 írta:Nm tudom, h miért kellett az év kapusa választásnál Szűcsről csakis a negatívumokat kiemelni. Fantasztikus góltalansági sorozatot tudhat magáének, de drága rhynn barátunk azért még megjegyezte a sorozatot "lezáró" bakit, csakhogy valami rosszat is írhasson. Lehet h nem ő az év kapusa, de csak egyetlen olyan itthon védő kapust írjon nekem, aki jobb, mint Lajos. Szerintem nincs ilyen.