Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
fujj, engem meg az is irrital, hogy az edzo nem CSK-oskodik a palya szelerolbence0330 írta: ↑2021.08.10. 11:32:39Egyébként négyük közül szerintem Alba a leginkább csk-alap, (Piquével együtt, de ő remélem nem lesz stabil kezdő) ő tud pl tüzelni is embereket, de egyetértek azokkal, hogy alapvetően egyikük sem az. De ki a fene lenne? DJ és TS neve szokott felmerülni, szerintem egyik sem való annak, egyik sem vezér. Nem látom a keretünkban a csk-t, hogy őszinte legyek...
Ne felejtsük el, hogy (ha minden jól meg, és a jelenlegi helyzet miatt nem fújják le az egészet) lesznek nézők! Azért ha tényleg gyengék lesznek, akkor ott bizony lesz nyomás, olyan esetek nem történhetnek meg visszhang nélkül, mint tavaly. A fiatalok közül 1-2-t már most is hangosan név szerint éltettek (Demir, Puig), pár léhűtőt meg kifütyültek. Umtitit persze nem sportszakmai okokból, ami nekem kicsit azért visszás, még ha meg is értem, de SR szerintem kapni fog, ha lehoz pár olyan teljesítményt, mint tavaly. Piqué-t nem tudom, ő lehet, hogy túl nagy név még a nézőknek is.amonos írta: ↑2021.08.10. 10:38:10Azt remélem, ha ez a trió ( Piké, SR, Alba) hozza a tavalyi formáját, hamar elmúlik ez a " nagy szerelem" Laporta irányából.Peter írta: ↑2021.08.10. 10:09:27Jó lesz ez így is, azért itt is sok szurkoló kedveli őket. Most Messi nélkül különösen fontos lesz kihangsúlyozni, milyen komoly szerep hárul a legendákra, mennyire fontosak lesznek a klubnak, piké nélkül még levegőt sem lehet venni az öltözőben.
Sokszor elgondolkodtam azon, biztosan bennem van a hiba, hiszen megannyi vezető ("nagy ember") egy ilyen gigaklubnál nálam csak jobban tudhatja, mi zseniálisat nyújt a klubnak egy pikét. Egész biztosan én megyek a forgalommal szemben és nem ők. Tegnap valahol azt írtam, hogy Laporta és Koeman is milyen szépen egymásra találtak. Úgy látom ez a páros pikével teljesedik ki igazi trióvá.
Laporta renoméja Messi távozása után igen mélyen van a szurkolók körében, kell valaki(k), akibe kapaszkodhat.
Viszont, ha leszerepelnek, és Koemannak van egy kis esze ( ez egy indokolatlan bizalom feléje ), padoztatja őket egész évben, Lenglet, Umtiti mellé ültetve.
Így végignézve van egy komplett védelmünk, akiknek rég nem szabadna Barca mezben játszaniuk...
mondj gyengébbet.
Azt remélem, ha ez a trió ( Piké, SR, Alba) hozza a tavalyi formáját, hamar elmúlik ez a " nagy szerelem" Laporta irányából.Peter írta: ↑2021.08.10. 10:09:27Jó lesz ez így is, azért itt is sok szurkoló kedveli őket. Most Messi nélkül különösen fontos lesz kihangsúlyozni, milyen komoly szerep hárul a legendákra, mennyire fontosak lesznek a klubnak, piké nélkül még levegőt sem lehet venni az öltözőben.
Sokszor elgondolkodtam azon, biztosan bennem van a hiba, hiszen megannyi vezető ("nagy ember") egy ilyen gigaklubnál nálam csak jobban tudhatja, mi zseniálisat nyújt a klubnak egy pikét. Egész biztosan én megyek a forgalommal szemben és nem ők. Tegnap valahol azt írtam, hogy Laporta és Koeman is milyen szépen egymásra találtak. Úgy látom ez a páros pikével teljesedik ki igazi trióvá.
Jó lesz ez így is, azért itt is sok szurkoló kedveli őket. Most Messi nélkül különösen fontos lesz kihangsúlyozni, milyen komoly szerep hárul a legendákra, mennyire fontosak lesznek a klubnak, piké nélkül még levegőt sem lehet venni az öltözőben.
Azért ez picit erős. Bár vannak melléfogásaik, Busquets és Alba még mindig igazán magas szintet képviselnek, ezt láthattuk az EB-n is.csababarca írta: ↑2021.08.09. 22:10:15Ilyen gyenge képességű kvartett soha nem viselte a karszalagot top csapatban, mióta focit nézek.
Én is csak DJ-Busi-Pedri kezdőt tudok elképzelni a meccsek 90%-án. 4-2-3-1-ben Pedrivel a csatár mögött, tehát kvázi ugyanúgy. Egyszerűen nem tudom elképzelni, melyiket venné ki Koeman, amikor mindhárom kb kötelező kezdő. Ha valakit, akkor talán néha Busit. Amiben reménykedem, hogy a tavalyi kupagyőzelem után idén legalább azt nem vesszük majd olyan komolyan, hanem akkor szerepet kapnak majd az addig sajnos vélhetően mellőzött helyi gyerkőcök is.
Te is tudod, hogy a Piqué-Sr-Lenglet trióból minimum 2 játszani fog ha törik ha szakad.
Cikkek alapján: Cugat 3-szor is "elcseszte", illetve rosszul mérte fel a dolgot, meg akarták menteni a meniszkuszát, úgy vélte, ez járható út. Nem volt az. Végül úgy döntöttek, hogy ez nem megy, és Portóban, ha jól értem, eltávolították a meniszkuszt. Az első jó fél év tehát tök felesleges volt, nem arról volt szó, hogy 3-szor nem gyógyult meg, és akkor biztos ez sem lesz jó. Ez az utolsó műtét remekül sikerült, de a meniszkusz hiányában lassabban szabad csak haladni az edzéssel, nehogy hosszabb távon, mondjuk 28-30 évesen ezzel problémája legyen, és vége legyen a pályafutásának.visca el barca írta: ↑2021.08.07. 21:55:11Mikor megserult, 2-3 honaprol volt szo. Ez volt egy eve. Nyar elejen is irtak h mar minden hiper szuper. Annyira h ha jol tudom nem is edz a tobbiekkel.
Majd a Gamper után nagyjából kirajzolódik. Demir nem valószínű, elvitték a felkészülési mecccsekre, ahogy sok más fiatalt is. Gavi, Nico is a B-ben lehet egyelőre meghatározó ember, legfeljebb egy-két meccsre jön fel, bár akkor is inkább az utóbbi.Sinya22 írta: ↑2021.08.07. 14:06:32Lehet tudni esetleg, hogy a felkészülési meccseken szereplő fiatalok közül marad-e valaki tartósan az A keret tagja, vagy ez csak pénteken derül majd ki?
Én arra leszek kíváncsi, így Messi nélkül mi lesz az alapkezdő ami a támadósort illeti. Griezmann, Fati, Depay hármasra tippelek, Agüero szerintem padról tökéletes, kérdés mi lesz ha felépül Dembelé és ha tényleg Coutinho is itt marad. Demirnek max 3 kupameccset jósolok.
Amúgy te az orvosuk vagy, esetleg minden nap ott vagy velük? Fati javulása pl. az előzetesen vártakhozvisca el barca írta: ↑2021.08.07. 14:41:13fatival meg dembelevel senki ne szamoljon, egyikbol sem lesz mar focista.
elol a griez kun depay trio adott, ha vmelyik kiesik akkor collado, demir meg braith van es ennyi.
visca el barca írta: ↑2021.08.07. 14:41:13fatival meg dembelevel senki ne szamoljon, egyikbol sem lesz mar focista.
elol a griez kun depay trio adott, ha vmelyik kiesik akkor collado, demir meg braith van es ennyi.