Én is kifejeztem már hogy megértem Messit hogy BL-t akar nyerni és váltani akar, + a pénz is több máshol ami apunak fontos ugye..
Az hogy tavaly váltani akart az megvan mindenkinek ugye? És mi változott tavalyhoz képest? Koeman maradt és ugyanolyan fafejű edző, a fiatalok fejlődtek egy évet, az öregek cserébe romlottak egy évet, és jött egy haver de cserébe még kevesebb pénzt kínál a klub. Persze hogy nem változott a véleménye tavalyhoz képest
Deluigi a te példád azért nem ül, nagyon nem, messze nem. Ez nem egy cég és egy karrier meg nyugdíj, ez foci.
Azért pl a Juve-t amikor leűzték a másodosztályba volt olyan játékos aki ment velük a másodosztályba. Ugye jól emlékszem?
Valakinek jelentet annyit a klub hogy nem fogadott el jobb ajánlatokat hanem ment a b(unda)ajnokcsapattal a másodosztályba, megnyerte és visszajutott az első osztályba, aztán megnyerték azt is, volt vagy 5-8 szezon talán mire sikerült nekik visszakapaszkodni, így fejből ennyire emlékszem.
Nem lehet számon kérni Messin hogy miért nem maradt 1 vagy akár 1 millió euróért, miért nem mutatott példát és beszélte a többiekkel hogy tegyenek hasonlóképpen.
De volt már példa hasonló szintű nemes tettre, amikor még számított valamit a hűség. Szóval igenis egy fórumon felmerülhet a kérdés hogy miért nem ez történt?
Azért mert nem hitt Messi a projektben, nem hitt a csapatban és a klubban. Valszeg nem hisz évek óta, tekintve mi történt néhányszor a pályán. Amikor a legjobban kellett volna mindig csak lehajtott fejjel sétált, talán a lelépést tervezgetve, de sose volt elég bátor hogy megtegye. Barto hülyeségei és a társak balszerencsés karrierjei erre rátettek egy jó lapáttal. (Coutinho pl inkább balszerencsés mint egy űzni való ördögadta kígyó mint sokak szerint)
Egy cég sose lesz olyan mint egy klub. Pláne egy csapat ami több mint egy klub.
Talán Xavinak, Iniestának, Puyolnak, Valdésnek több volt a Barca mint egy klub. De úgy tűnik az 1el fiatalabb generációnak, mint Fabregas, Piké, Messi, Alba, SR és Busi ez már nem annyira igaz.
Lehetett volna, és az igazi szenzáció lett volna, de érthető és elfogadható hogy nem így történt.
A klubot nem értem miért kell támadni. Mármint a klubott, nem Bartot vagy Laportát, őket lehet ilyen-olyan indokokkal. Játékosok? Egyszer kifejtettem, esete válogatja hogy érdemes-e bántani vagy sem.
De itt cikizni mindent az egész földön hogy miért nem vagyunk képesek szerződtetni Messit aki az isten. Hát azért mert nincs pénz mert gyenge volt az elnök, covid volt ami még soha nem fordult elő a klubbal, és mellesleg Leo akkora pénzt akar kapni amit senki se tud megadni.
Már elnézést de hülyék beírják hogy azon se lepődnének meg ha az Atletibe vagy a Realba menne, megérdemelnénk mert nem vagyunk képesek az istennek megfelelő szerződést adni xd
Ember, nekik sincs elég pénzük szerződtetni. Elküldték Ramost, mert nem volt +1-2 misi a fizujára. Majd pont lesz 100+ milliójuk a 34 éves sétálgató Leo Messire. Abszurd.
A PSG-n és a Cityn kívül senki se tudja megvenni, a Citytől pedig erős a kommunikáció hogy köszönik nem kell, kellett volna 5-6 éve de ma már nem inkább nem, vesznek Kanet meg Graelisht aztán köszönik szépen.
A PSG-vel pedig annyira előrehaladtak a dolgok, hogy abból is következik hogy ez már rég ki volt találva, lehet hogy tavaly óta.
Koncentráljunk a szép emlékekre és arra hogy a megmaradt emberekből és stábból mit lehet kihozni, vagy kit kéne még eltakarítani hogy az öltözői egyensúly igazi egyensúly legyen ne pedig egy benfentes fosfőzelék amiben elfürdőznek a lusta nagy katalán pikéék. Ennek a benfentes közegnek ugyanúgy köszönhetjük hogy itt tartunk. Pikének vissza kellett volna vonulnia 1-2 éve. SR-nek sose lett volna szabad játszania, és felemelt fejjel kellett volna távoznia több játékperc reményében hasonlóan pl. PEDRO-hoz. De nem, ezek akik maradnak alapkezdők mindig egy hozzájuk passzoló edzővel, aki véletlen se változtat semmin mert így minden jó, ha meg lenne cserélve egy az kicsapja a hisztit és a hiearchia alapján vissza is kerül a csapatba. PFúj már tényleg. Messi ebben sem segített semmit, mert ő is aztán mindig a pályán akart lenni akkor is ha lépni se bírt, a közeg kialakításában is ugyanúgy volt szerepe mint a többi "kapitánynak".
Az hogy a szuperliga és laliga veszekedés nagy hatással volt a dologra az tuti. Lehet hogy a liga bosszúja hogy nem adtak engedélyt, igen. De a tények attól még valósak, ezt az igényt amit Messi kért akkor se kellett volna elfogadni ha a liga engedélyezi. Simán belerokkant volna a klub abba a fizuba. Az összes kóklert ki kéne tenni és akkor nem kéne parázni hogy összedől a monopoli aztán kezdeni előről.
Troym de megtörtént volna, mert a fizu keretbe mindenki benne van. Az hogy az érvényben lévő szerződések már benne vannak és kitöltik kb az egészet jelenti azt hogy a meglévők mellé nem tudunk újat regisztrálni. Ha még érvényben lenne Messi szerződése akkor is baj lenne, és jönne a Fair Play hogy küldjünk el valakit mert ez sok, szerintem de nem vagyok Laliga jogász
Várom a teljes újrakezdést, a hard-resetet.