Pontosan. Számomra abszurd, hogy sokan bűnbakokat keresnek, miközben Laportát mosdatják.nagyatyesz írta: ↑2021.08.06. 08:22:27
Mondjuk nekem ez a dolog nem tiszta:
1. Laportanak tudnia kellett volna mi fér bele. Elkészült egy szerződés tudta hány embert kell kitenni a csapatbol (kölcsönadni, eladni), hogy a szerződés megfeleljen a liga szabályainak. Ha ezt nem tudta összehozni xy játékosok miatt, ez akkor is az ő blamája. Mert azért egy Firpo és Alena eladása, Trincao kölcsönadása nem nagy bravúr. Sok selejttel nem tud mit kezdeni ő sem.
Gondoljatok bele, mindenben megegyeztek egy céggel, majd amikor mentek aláírni a szezrődést, közlik veletetek, hogy bocsi, de nincs rátok keret, sajnáljuk. Szerintem senkinek sem lenne őszinte a mosolya, pedig a hírek szerint lényegében ezt játszották el Laportáék Messivel.
Aztán magyarázkiohat Laporta, hogy tudod Messikém, mi szerződtettünk volna, csak a csúnya Liga keresztbe tett, meg ezek a fránya franciák sem mentek el kis pénzért valami középcsapatba, nem is értem őket. Na meg a kapitányok, ők sem mentek bele a fizetéscsökkentésbe, a macska rúgja meg!
De ez így már nagyon gáz. Ez a futballtörténelem egyik legnagyobb elnöki böszmesége.