Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én még örülni is tudnék ennek a hírnek, de úgy nem tudok, hogy a többi selejtet itt eszi a fene… ki kell Őket is vágni a [auto_cenzúra], mehet a teljes reset.davi10 írta: ↑2021.08.05. 19:55:28Bemm
Én amúgyse ragaszkodnék hozzá, de ha ennyi körbeugralás és Agüero elhozatala után se akar aláírni, akkor köszönünk mindent, viszlát!
Plusz százszor volt már téma, hogy mennyire hasznos vagy kártékony, hogy van egy ennyire szabad kezet kapó játékosunk. Én szívesen megnéznék már egy olyan Barcelona-t, ahol mindenkinek megvan a szerepköre. Kicsit haladnánk a korral...
Ez így van,ha nem akar maradni akkor viszlát. Előbb vagy utóbb úgyis bekövetkezik hogy elmegy,akkor jobb előbb túlesni rajta https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... a-11971513 Ennyi volt,nem hosszabít.
Nem csak Ő, én se… egy nagy semmi ez eddig. Ugyan úgy itt vannak azok, akik miatt már 5 éve is szívtunk.. Mérhetetlen düh van bennem. El kellene küldeni az összeset, erre itt könyörgünk nekik a fizu csökkentés miatt…brownieheaven írta: ↑2021.08.05. 19:15:23A rac1 szerint Messi közölte a klubbal hogy nem fogja meghosszabbítani a szerződését, mivel nincs meggyőződve a klub sportszakmai projektjével és pénzügyi helyzetével kapcsolatban.
Ennek fényében más mellékízt ad a pár nappal ezelőtti fotója instán, ahol Neymarral, Paredessel, Di Maríával és Verrattival pózol...
Ezt mi is tudjuk, és kibeszéltük is, inkább az a kérdés mit tud ez a F. Romano emberke amit mi nem.Andras Inieszta írta: ↑2021.07.30. 10:53:08Hiába a jelentős fizucsökkentés, ha még így sem férnek bele a pénzügyi fair playbe. Rég nem az a kérdés, hogy hosszabbítani akar-e (pontosabban már új szerződést) Leo, hanem az, hogy alá tudja-e írni.Sonoma írta: ↑2021.07.29. 20:59:38"A Sky Sport Italy újságírója – és egyben átigazolási guruja –, Fabrizio Romano információi szerint Lionel Messi hosszabbított a Barcelonával. Az újságíró szerint napokon, illetve órákon belül bejelentik, hogy a jelenleg szabadon igazolható argentin végül marad szeretett csapatánál. Romano szerint nem kétséges, és sosem volt kétséges, hogy a hatszoros aranylabdás marad a katalánoknál.
Sajtóhírek szerint Lionel Messi 5 éves szerződést fog aláírni, ami jelentős fizetéscsökkentést is tartalmaz a klub rossz anyagi helyzete miatt."
Goal.com
Umtiti és Coutinho helyében lelépnék a klubból. Amíg viszont ezek az emberek itt vannak, plusz Grizi, addig nem fog tudni Messi aláírni.
Hiába a jelentős fizucsökkentés, ha még így sem férnek bele a pénzügyi fair playbe. Rég nem az a kérdés, hogy hosszabbítani akar-e (pontosabban már új szerződést) Leo, hanem az, hogy alá tudja-e írni.Sonoma írta: ↑2021.07.29. 20:59:38"A Sky Sport Italy újságírója – és egyben átigazolási guruja –, Fabrizio Romano információi szerint Lionel Messi hosszabbított a Barcelonával. Az újságíró szerint napokon, illetve órákon belül bejelentik, hogy a jelenleg szabadon igazolható argentin végül marad szeretett csapatánál. Romano szerint nem kétséges, és sosem volt kétséges, hogy a hatszoros aranylabdás marad a katalánoknál.
Sajtóhírek szerint Lionel Messi 5 éves szerződést fog aláírni, ami jelentős fizetéscsökkentést is tartalmaz a klub rossz anyagi helyzete miatt."
Goal.com
Örülök én is, hogy maradt, de helyén kellene kezelni a dolgokat. Játszon annyit amennyit bír, vagy építsenek úgy köré csapatot, hogy amikor megpihen, akkor az ne váljon a csapat kárára. Nekem is, mint sokunknak, ő azisten, ahogy írod, de az idővel szembeni meccsen hosszabb távon ő is vesztes lesz.Leon írta: ↑2021.07.17. 14:31:33Megcsinálhatta volna, hogy kb 2szer ennyi lóvéért elmegy a Psgbe vagy Citybe, ahol nem csak a lové lett volna sokkal jobb de újabb BL címekre is jóval több esélye lett volna.
Szóval részemről erről ennyit.
A legnagyobb, azisten, én örülök, hogy szeretett csapatomban még láthatom egy darabig.![]()