Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen. Amúgy Depay már vagy 3-szor futott el tök esgítség nélkül, kezét feltéve, hogy hol a fenében van a segítség. Iszonyat mázlink van, a 2. 100%-os ziccert hagyják ki pár méterről, ebből eddig nagyon komly verés lehetett volna...
Ja, de azért 3-5-2-nek néz ki. Bár fogalmam sincs ki van ott középen hátul.
Ez se lehetetlen. Most Gavit rajzolták előre baloldali támadónak 4-3-3-ba, úgyhogy lehet, hogy beletrafáltál.
3-5-2-nél akkor Busi a védő? Vagy DJ? Lehet azért akár a 4-4-2 szélsők nélkül is, szerintem a 2-8 úgy történt.
biztos nem 4-4-2 szélsők nélkül, ez bizony 3-5-2! Vagy pedig Gavi támadó és 4-3-3.bence0330 írta: ↑2021.08.04. 18:15:43Szerintem mi meg még kiváncsibbak a tapasztalataidra.
Kezdő: Neto, Dest, Araujo, Lenglet, Jordi Alba, Busquets, Gavi, Nico, De Jong, Griezmann and Memphis
4-4-2 teszt ezek szerint? DJ a hivatalos oldalon "forward"-ként van aposztrofálva, és 4-3-3, de csak nem...
Szerintem mi meg még kiváncsibbak a tapasztalataidra.
Ha minden igaz megoldódik a Fair Play probléma, a La Ligának sikerült összehozni egy egyezséget a CVC-vel akik egy zsák pénzt fognak pumpálni a ligába amiből a csapatok is kapnak bevételként, ezáltal a fizetési keret is magasabb lesz.Sinya22 írta: ↑2021.08.04. 10:24:39Tegye mindenki a szivère a kezèt ès mondja azt,hogy nem volt egyèrtelmű a kezdő tagságuk,miután a változás az kimerült a fizucsökkenèsben.
Szerintem szeptember-október környèkèig boritèkolható a Piquè-Lenglet kettős,Garcia mèg olimpiázik,alapból kèsőbb csatlakozik,meg Koeman tavaly is eljátszotta ezt,kiállt az èvek óta vesztes kezdővel a szezon elejèn,aztán jött pár sèrülès..
Amiben bízok,meg van valóságalapja,hogy van 2 jhv most már a keretben,ès talán Roberto vègre egy 20 perces csere lesz. Szóval èn ennyi reformot várok így a nem eladásokat látva.
Na meg az èrdekel,hogy mi lesz a kezdő 3-as ha mindenki,Fatit is beleèrtve 100%-os. Èn Fati,Messi,Depay kezdőre tippelnèk. Már ha sikerül regisztrálni őket.
Vagyunk így páran.Titinho írta: ↑2021.08.04. 09:18:52Ez lesz a várható kezdő, ha érdekel valaki belőle:
Neto; Dest, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, De Jong, Gavi/Puig; Griezmann, Memphis, Demir.
Azon csodálkozom, hogy Robit kihagyja, bár lehet Gavi/Puig helyett végül ő kezd.
Hogy mi a ......t keresnek még ezek a kezdő közelében.Piqué-Lenglet-Busquets meg még ha kezd Robi is, az tuti hogy tökön szúrom magam. És nem, nem érdekel hogy csak egy barátságos meccs.
![]()
Ne aggódjatok, a Juve ellen is kezdők lesznek a Gamperen. Vagy jövő héten a szezon nyitón a Soci ellen.
Esküszöm a hányinger kerülget ha ezt a 4-est meglátom már a kezdőben.![]()