Chino írta: ↑2021.08.03. 19:20:50
...
Jó értelek részben, de gondoljuk tovább.
A West Hamről írtak nem? Feltételezem kezdő/első számú csere és magas fizu volt az ajánlat, amit érdemes megfontolni. Nem a City/Chelsea.. Ezt adja a piac, mint lehetőség, ez a pletyka, de nem látjuk mi van az asztalon.
Pjanic és SR játszott KP-t a felkészülési meccseken. Tavaly évvégén voltak meccsei Moribának, de az év végéig, amíg nem volt sérülések miatt bedobva nem is láttuk. Mert nem bíztak benne, nem is számoltak vele, mintha nem is létezett volna. A többi fiatalban sem bíznak!! BW-kben, Firbokban meg Pjanicokban gondolkodik a klub a fiatalok helyett. Ezeket a töredék játékperceket simán ki lehetne adni a 20 éveseknek akik ráadásul kb ingyen vannak. Ha én most fiatal lennék Barcelonában, az utóbbi évek mintája alapján sírva menekülnék. Koeman nem rotál, ha nincsenek sérülések EGYETLEN FIATAL SE KAPOTT VOLNA EGYETLEN PERCET SE. Se Mingu, se Araujo, se Moriba.
Fati és Pedri kapott volna, talán kezdők is lettek volna de nagyon max ennyi. Coutinho is ha nem dől ki, Pedrit tuti kevesebbet látjuk, sokkkkal. Előbb játszott SR jobb szélsőt mint Trinaco, vagy bárki az ifiből aki esetleg tudná mit is jelent támadni.
Nem látjuk mit kínálnak Moribának mások, de gondolhatjuk hogy jót.
És mondom, lehet Laporta nem is akarja megtartani, hanem fel akarja verni az árát, és Moriba tehetetlen, nem tudhatjuk.
Szóval én annyit mondanék várjuk ki a végét. Én eladnám 40 misiért, de csak mert nagyon kell a pénz. Viszont nem gondolok róla rosszat. Ügynökei nyílván keselyűk, Laporta is ügyeskedik, mindenki másra vár (akár más klubbokra, akik szintén egy másik klubbra ugye..)
Laporta simán lehet hogy azzal akarja rávenni a távozásra hogy nem került keretbe hogy bizonyíthasson, mondva hogy heló csáó.
Majd lesz valahogy, de szerintem ezen a nyáron még nagy játékos keringő lesz ha egyszer beelindul a biznisz. Egy helyen kell hogy lyuk keletkezzen és pörögni fognak a játékosok innen oda onnan ide stb.