Szerintem a szavazásnak kb megfeleően az emberek 85%-a örül hogy marad

Mondjuk akik a bejelentés óta szavaztak, és a mindenképpenre azokat nem értem de tök mind1...
Felteszek egy kérdést, úgy mint aki egyébként örül Messinek.
Örülnél-e - a csőd szélén álló klubnál, ahol több poszton is komoly problémák vannak, ahol hiteltartozások és fizetés elmaradások vannak-,
hogy a klub számláján több pénz marad, mert ideális szerződést kötünk a legfontosabb játékossal, aki 34 éves, nem egy probléma elodázó kb 100misis továbbra is kiborító pénzről szóló 5 éves szerződést, amiből az illető önkényesen kiléphet, és minden az ő kényekedve szerint alakulhat,
és így több pénz marad kifizetni az elmaradásokat és megerősíteni a keret
-igen
-nem
Ha igennel szavazol okos vagy, és a klub érdekeit nézed, maximalista hozzáállással, tehát a lehető legjobbat hozzuk ki mindenből.
Ha nem, akkor neked Messi számlája a fontosabb, nem a klub, ok, te dolgod. Lehet megérdemli? Lehet kitermeli? Kit érdekel??? Xavi szerintem 100000x több pénzt érdemelt volna, még is örültem hogy nem kereste meg. Pedig azt a pénzt Barto rosszul költötte el. De tök mind1, asszem meg lehet érteni. Az hogy a fizuk elszálltak szintén Messi miatt van, indirekt módon. Ki lett mondva a faterja által hogy ő a legjobb, és nagyon messsze mindenki felett, azért a mindenkori legjobban fizetett játékosnak neki kell lennie, sokkal mindenki felett. Az meg nyílván hülyén nézett volna ki hogy ő keres 50 misit a vb győztes franciaországban akkor félisten és az alteticót évekig húzó Griezmann meg 10et. Nyílván az összes, de az összes balfék fizuját is felhúzta ez. Barto [auto_cenzúra], meg Messi bandájának hülyeségei ezek, holott a pali, Lionel Messi világosan elmondta hogy ő csak kergetni akarja a bogyót és ezt Barcelonában akarja csinálni mert ez az élete és itt boldog a családja. Ez a feszkó neki nem kell, végtelenül szerény figura, imádom.
Még egy összehasonlítás: CR talán azóta is többet és többet keres? EB gólkirály lett egy hót gyenge válogatottból ami kb azonnal kiesett szóval ma se béna. A marketing értéke hogy van? Mert asszem neki volt menőbb instája. Ment a szöveg hogy mezből meg szponzorból kitermel ő is mindent

Talán vitt a Juvéhoz szponzort? Talán vesztett a Real szponzort? Realnál is nagy a baj jelenleg, de nem azért mert elment CR, utána még nyertek azért egy bajnokságot

De gondolom ha Messi elmegy akkor se szponzor, üres lesz a stadion és összedől a világ, jobb is ha lebontják másnap az edzőközpontot meg a várost is mert tuti a turisták is csak őt mennek megnézni, a klubot meg zárják be mert kimaxoltuk köszönjük szépen innen nincs értelme folytatni az FC Barcelonát, másnap a tenger is kiszárad és a nap se süt ki.
Ha tényleg maradni akar és elmehetet volna a PSG-be kétszer ennyiért, akkor csak kérdem hogy hogy lehet hogy a P$G-be meg a Citybe senki se keres még csak Messi közelében se, az utóbbi szerződése alapján, a mostani alapján kb pariban vannak az ottani sztárok de Messinek járni fog még a jövői évi sokkal nagyobb fizu + a prémium amit bármikor lehívhat ha menni akar tehát kb megfogja kapni a 100 misit amit senki hasonlóan se keres meg. Konkrétan csak elmutyiztuk a problémát a jövőre, mert Messi nem adta meg a teljes kegyelmet. Oké, ő dolga.
Nem bánom én, csak érted nncs az a verzió ahol ha valaki azt mondja hogy: "Örülök hogy maradt Messi, de azért ennél lehetett volna jobb szerződést kötni", annak ne lenne igaza. Ilyen nincs
Aztán hagyjuk már tényleg, semmi értelme veszekedni ezen pláne a szokásos érvekkel.
Inkább nézzük meg ezt és mosolyogjunk együtt:
Messi köszöntött egy szurkolót, nem tudom kb mai-e az esemény, de nagyon cuki. Látszik hogy csupaszív ember, nem érzem rajta hogy ez direkt PR fogás lenne, szerintem őszinte és tök cuki:
https://www.reddit.com/r/MadeMeSmile/co ... ime_messi/