Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem adok sok esélyt, hogy marad! De azért remélem, hogy nagyon jó éve lesz, és akkor Mester meggondolja és maradhat!ozsimiki írta:Ez a 4-1 es győzelem nagyon szép volt,nagyon szépen játszottunk,és remek előjel,hogy Messi+Ronaldinho+Gudi+Saviola is jó formában van,sőt....
Remélem,hogy a nyúl marad,szerintem elférne,és akkor lenne 3 vérbeli csatárunk!
FORZA BARCA!!!
Én meg még láttam is. Egy rózsaszín-ezüst keverék csillogós porsche cayanne.visca el barca írta:nah tudtam, hogy megkapom vkitől![]()
engem spec pl érdekel vv pinkporschéja (komolyan!)
nah tudtam, hogy megkapom vkitőlredmiller írta:Pletyka lap leszünk....visca el barca írta:OFF
azon gondolkodtam lehetne egy olyan topicot nyitni ahol egy kicsit a jatekosok maganéletével lehetne foglalkozni. biztos sokakat érdekelne kinek ki a neje, hol lakik,mire kolti a heti millioikat, stb. lehetne linkelgetni, képeket betenni, stb..
? (ha rossz ötlet volt elnézést...)
ON
Pletyka lap leszünk....visca el barca írta:OFF
azon gondolkodtam lehetne egy olyan topicot nyitni ahol egy kicsit a jatekosok maganéletével lehetne foglalkozni. biztos sokakat érdekelne kinek ki a neje, hol lakik,mire kolti a heti millioikat, stb. lehetne linkelgetni, képeket betenni, stb..
? (ha rossz ötlet volt elnézést...)
ON
Szerintem nem! Hisz szerződés még nincs aláírva!visca el barca írta:lehet már tudni h néz ki pontosan az uj mez az unicefes témával?
(bocs ha már irtatok rola de nem tudok visszaolvasni több 10 oldalt)
antiimperialista írta:A Barcával szerződésben álló sportszergyártó cég üzleti érdekeinek megfelelően cserélnek minden évben mezt. Egyszerű: ha mindig változik a mez, a kicsi gyerek mindig sírni fog apunak, hogy neki abból az újból is kell, apu meg megveszi neki. Persze igaz ez az idősebbekre is. Ez az adott cégnek egy évben igen nagy bevételt hoz.
67 euróval én is hozzájárultam a profit növeléséhez![]()
Az meg, hogy ilyen furcsa színekben pompáznak az új 2. mezek... Gondolom, divat... Asszem, öregszem, mert nekem se a narancs, se a neon nem tetszik.
Egyértelmű! Én is minden évben megvszem az új JUVE mezt! Idén JUVE & BARCA mez vásár lesz!antiimperialista írta:A Barcával szerződésben álló sportszergyártó cég üzleti érdekeinek megfelelően cserélnek minden évben mezt. Egyszerű: ha mindig változik a mez, a kicsi gyerek mindig sírni fog apunak, hogy neki abból az újból is kell, apu meg megveszi neki. Persze igaz ez az idősebbekre is. Ez az adott cégnek egy évben igen nagy bevételt hoz.
67 euróval én is hozzájárultam a profit növeléséhez![]()
Az meg, hogy ilyen furcsa színekben pompáznak az új 2. mezek... Gondolom, divat... Asszem, öregszem, mert nekem se a narancs, se a neon nem tetszik.
köszi és Damia végülis most hol van??[/quote} Damia a betisbe ment ha jol tudomÁdám02 írta:doki írta:MaxiÁdám02 írta:Hát sajnálom azt a mezt na mind 1!!Lehet hülye kérdés de Maxi Lopez még a Barcában van?és Gabri?![]()
![]()
Mallorca
GabriAjax