Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sokszor lefutottuk már ezeket a köröket. 4 éve égünk mindenhol mint a Reichstag. A hulladékok ha szerencsénkre le is sérülnek huzamosabb ideig a felépülésük után azonnal kezdők. Naív dolog azt hinni hogy idénre ez megváltozik, Laporta is hangember ilyen téren.LG írta: ↑2021.07.29. 11:33:48Az alapvetően nem lenne baj, csak azt nem szeretném, ha pl. azért játszanánk három középső védővel, hogy mindenki kapjon játékperceket. Nem önmagában ezzel a formációval van a bajom, ha hatékony lesz, játsszunk így, csak ne az legyen a szempont, hogy Pique-éket valahogy be lehessen erőltetni. Mert az előző szezonban bizony sokszor ez ment.
Az alapvetően nem lenne baj, csak azt nem szeretném, ha pl. azért játszanánk három középső védővel, hogy mindenki kapjon játékperceket. Nem önmagában ezzel a formációval van a bajom, ha hatékony lesz, játsszunk így, csak ne az legyen a szempont, hogy Pique-éket valahogy be lehessen erőltetni. Mert az előző szezonban bizony sokszor ez ment.
Inkább 4. számú védő volt egy olyan csapatban, ahol Laporte is csere volt. De legalábbis "egy szinten" a 26 éves, hússzoros holland válogatott Akéval, akit 45 millióért vett a City. Mindezt 19-20 évesen. Fernandinho pedig már egyáltalán nem játszott védőt, szóval ezt sem értem. Nem mellesleg hiába nem a legerősebb a jelenlegi spanyol válogatott, de akkor is ilyen fiatalon már 7 meccsen pályára lépett.csababarca írta: ↑2021.06.01. 11:33:23Szkeptikus vagyok vele szemben, cityben inkább 5. számú védő lett, még Fernandinho is játszott hátul vész esetén, szóval 6. számúvá silányodott.
Ettől függetlenül a bizalmat megérdemli, meg is kapja, aki most ellene beszél az is tisztában van vele, hogy az lenne a legjobb ha beválna.
de Piqué vagy Lenglet mellett nem lesz könnyű dolga.
Ezt a kommentet vártam márvisca el barca írta: ↑2021.06.01. 11:19:07Sok sikert neki is! Biztos sokat fog a padon tanulni a piké lenglet párostól.![]()
![]()

Ezt áthozom ide ha már van saját topikja.