Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De jó,megint sikerült magunkból világ bohócát csinálni.visca el barca írta: ↑2021.07.14. 16:27:17Messi ugyanis az első két év után kiléphet majd a szerződéséből, és ezzel együtt lehívhat egy prémiumot, cserébe azért, hogy a fennmaradó három év kontraktusának értékét nem kapja majd meg
Zsenialis. Tehat 2 ev mulva ingyen elmegy, es fizetunk neki még vagy 50 milliot. Ezt bartomeu se csinalhatta volna jobban.
Pontosan bank. Két évért négy év bér, az ötödik év már csak a kamat
Ugye az első részét Te sem gondolod komolyan? Hogy bárki pénzt ad majd érte meg állja ezt a fizut. Jó, tudom, h nemdavi10 írta: ↑2021.07.14. 16:14:35Lehet egyedül leszek ezzel, de nekem ez így gáz. Ha 2 év múlva valami jelképes összeget lerak az Inter Miami, és ők állják a fizuját, akkor az úgy oké, de ez így nekem cink.
Ugyanannyit fizetünk neki 2 évnyi munkaért, mintha semmiféle fizufelezés nem lett volna. Csak mint valami bank, haladékot ad nekünk.
Nem vagy egyedül.davi10 írta: ↑2021.07.14. 16:14:35Lehet egyedül leszek ezzel, de nekem ez így gáz. Ha 2 év múlva valami jelképes összeget lerak az Inter Miami, és ők állják a fizuját, akkor az úgy oké, de ez így nekem cink.
Ugyanannyit fizetünk neki 2 évnyi munkaért, mintha semmiféle fizufelezés nem lett volna. Csak mint valami bank, haladékot ad nekünk.
igy jatszottak ki a fizukorlatozast, hogy mindenkinek jo legyendavi10 írta: ↑2021.07.14. 16:14:35Lehet egyedül leszek ezzel, de nekem ez így gáz. Ha 2 év múlva valami jelképes összeget lerak az Inter Miami, és ők állják a fizuját, akkor az úgy oké, de ez így nekem cink.
Az derék lesz, hogy amikor visszavonul mi még mindig fizetni fogunk neki évi 20-25 millió eurót. A jövőbeli csapatnak kicsit sem lesz szívás majd így a keretösszeállítás.(...)és ezt még úgy is vállalta, hogy az eddigi fizetését lefelezi a Barça. Messi új nettó fizetése így évi 20-25 millió euró körül mozog majd az eddigi 50 millió helyett.
A klub részéről a gesztus, hogy akkor is fizetni fogják Messit, amikor már játszani nem fog. A szerződés 2026-ig szól majd, amikor már biztosan nem fog Barcelonában játszani Messi. Várhatóan még két évet futballozik, ezt követően a Barcelona nagykövete lesz az Egyesült Államokban.
Remélem ez egy elfogadható kecske és káposzta eset lesz nekünk. Idén már jönnek a nézők, az a pár 10 millió gyorsan visszajön. És akkor már csak az a kérdés, hogy fér bele mindenki a bérsapkába.Camp Nou99 írta: ↑2021.07.14. 14:27:08https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... a-11910569 5 évre ír alá,a fizetés 50%--ról lemondva.
Maradona igen jó volt, de én ahogy kifejtettem többre tartom hogy CR és Messi kb 15 évig csúcson voltak, míg Maradona vagy mások lehet hogy elérték a szintjüket, de csak 1-2 szezonra, vagy sőt, csak 1-2 versenysorozatra/tornára.
+ ne feledjük el, hogy a sportudomány is állandóan fejlődik. Messinek és CR-nek pl. olyan lehetőségei voltak/vannak, amilyenek a régebbieknek nem. Fejlődtek az edzésmódszerek, a táplálékkiegészítők, a játékosok minden egyes mozdulatát kielemzik stb. A fociban, de más sportokban is tendencia, hogy egyre több évet képesek a sportolók magas szinten teljesíteni. Ez tovább tolódhat még a jövőben, így nagyobb esélye lehet valakinek rekordokat dönteni.recrea írta: ↑2021.07.13. 21:56:51Mondjuk Maradona meg CR/Messi között akadt néhány világklasszis, akik megközelítették őket vagy jobbak is voltak bizonyos dolgokban. Sőt, a legtöbb világklasszis a 90-es években focizott vagy érintette azt, a futball aranykora volt az a korszak, biztosan nem fog visszatérni.
Ahogy írod, sokat nyom egy játékos megítélésében, ha pl elcsíp egy jó VB-t, amihez kell némi szerencse is. Ebben pl Messi és CR is le van maradva több játékoshoz képest, viszont nekik sokkal nehezebb is ebben az időszakban.
Tömeg az a 18% aki elküldené?csababarca írta: ↑2021.07.13. 20:19:25[
Megnyugodni?
Ettől csak még zabosabb lesz itt a tömeg![]()
Azért várjunk még ezzel, de lehet a psgnek már nem fér bele, bár őket az ffp sose zavarta.
Megnyugodni?
Hát úgy tűnik, hogy nagy űr tátong mögöttük.