Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csatlakozom, szerintem is nagyon bőven EB-n lett volna a helye. Nem is emlékszem, mikor volt ilyen erős, modern játékos a középpályánkon. DJ-on kívül, aki azért közelít. Nagyon komoly minőségi előrelépés lehetne.Titinho írta: ↑2021.07.14. 17:16:12Közben a katalán TV3 is lehozta saját forrásra hivatkozva, hogy nagyon közel a Saúl-Griezmann csere.
Ők úgy tudják évi 5 és 6 milla között lehet Saúl fizetése nálunk a jelenlegi 7 helyett.
Valamint Saúl nagyon izgatott, hogy a Barcába kerülhet, szeretné ha létrejönne az üzlet. A +15 millát csak a Sport szellőztette meg, nem hiszem hogy ez megvalósul.
És így a végére...én konkrétan lef..om a bokám ha ez létrejön, Saúl a Barcában?Rendelem is egyből a mezt, persze a tavalyi mezzel
![]()
Évek óta a kedvenc spanyol kp-m, nem is értettem, hogyan maradhatott ki az EB keretből (mondjuk Fabián Ruiz helyett jobb alternatíva lett volna).
Gyere kicsi Saúl, gyere csak!![]()
Saul már tavaly is menni akart, Simeonenak sem kell és minél hamarabb meg szeretnének szabadulni tőle, de 50 alatt nem engedik el. Griezmannak is egyre nagyobb a hajlandósága visszamenni. Laportáék hiába nem akarták az Atma-ba engedni, de a francia csak oda akar távozni, az ügyet pedig mindkét fél gyorsan le akarja zárni. Mivel Koemanéknak nem feltétlenül Saul kellene a kp-ra belemennek a cserébe, de még 15 milliót kérnek a Madridtól. Ez így szerintem egy jó deal lenne.
Ha tényleg nem kacsa,akkor Griziért cserébe Sault és 15 millió eurót kérünk(sport), Griezmann nettó 26 milliót fog keresni az Atletinél Saúl pedig 6-ot nálunk(cat radio).
Ez kicsit Samperesre sikerült, legközelebb kicsit bővebben (esetleg forrással együtt) pls
pontosanSonoma írta: ↑2021.07.13. 19:12:21Sokszor akkor is neki passzoltak, ha 2 ember fogta közre. Így vagy el se ért hozzá a labda, vagy lezárták a passzsávokat amikor épp hogy megkapta a labdát. A többiek még lyukra futottak elől.
Jó lenne látni, ha az kapná a labdát, aki a legjobb helyzetben van. Az se baj, ha nem lövi be (elsőre), de a védők rákényszerülnének a többi támadóra is figyelni, helyezkedni. Akkor Messin se lenne annyi ember és neki is több lehetősége lenne kapura fordulni.
Sokszor akkor is neki passzoltak, ha 2 ember fogta közre. Így vagy el se ért hozzá a labda, vagy lezárták a passzsávokat amikor épp hogy megkapta a labdát. A többiek még lyukra futottak elől.
Egyrészt igen, másrészt pedig nem fogják folyamatosan 3-4-en, hiszen akkor nem tudna minden támadás rajta keresztül menni.
Ahhoz viszont nagy taktikai változás kell, hogy legyen, mert eddig minden támadás rajta keresztül folyt.
Én is így látom, a tavalyi szezon sokkal inkább a védekezésen ment el, mint a támadójátékon.fanbarca írta: ↑2021.07.13. 13:11:32Én meg úgy gondolom, itt állunk a legjobban.
Tavaly sem volt gond a támadójátukunkkal különösebben, persze nem volt világszínvonal mindig, de tették a dolgukat. Kicsit a széljátékon kéne fejleszteni s rendben vagyunk, én ettől annyira nem tartok.
Védekezést (középpályás védekezést is beleértve) kell megoldani.
Én meg úgy gondolom, itt állunk a legjobban.
Nem értem a reakciót, sokan sztár középpályásért sírnak, én pedig pont rá akartam mutattni hogy tök felesleges.
Griezmann elvileg olyan 45 milliót keres évente...