Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem lesz ilyen. Talán még hosszabb távon sem. A teniszt követem még nagy elánnal, ott van most ugye 15-20 éve ugyanaz a 3 ember egyszerre, akik totálisan dominálják a mezőnyt, Djokovic még bőven harminc felett is kb érinthetetlen. Pedig a következő generáció főbb tagjai már 24-5 éves csúcskorukban vannak. Se előtte, se utána nem volt és vélhetően nem lesz még tán egy ilyen kiemelkedő ember sem, nemhogy 2 vagy 3 egy időben. A mi esetünkben fociban 2.Barca_10 írta: ↑2021.07.13. 16:00:08Kíváncsi vagyok ki/kik veszik át a stafétát a két kecskétől. Mbappe alkalmatlan hosszabb távú jó teljesítményre, meg szerintem nem is annyira jó mint ahogy a sajtó és a madridisták előadják, Haaland egyenlőre kérdőjel Raiola miatt, más van? Herriként ne hozzátok fel![]()
Viszont több mint vicces azt látni hogy Messi és Cé rúgtak 35 gólt 34 illetve 36 évesen és temetik őket-ami valahol jogos, az idő már ellenük dolgozik-de a csatárok 95%-a nem rúgott 15 éves pályafutásuk alatt 30 gólt két egymást követő szezonban.
Ha nincs Messi Copa győzelme, az európai szurkolók jelentős része szerintem az sem tudná, hogy volt idén Copa. Én pl. nem tudom, hogy az előző mikor volt, és ki győzött.Nero. írta: ↑2021.07.13. 15:07:20https://www.facebook.com/13114644820/po ... 24821/?d=n
CR EB győzelme körül mennyivel nagyobb hype volt
erre irta valaki, hogy le volt zsirozva Messinek a CAbence0330 írta: ↑2021.07.12. 20:05:31Köszi, hogy írtad, rákerestem, tényleg jó látni az ilyen pillanatokat egy ilyen harc után. Ha valakit érdekel, és nem látta, belinkelem erről a szűk egyperces videót:
https://www.youtube.com/watch?v=OLZw6P3bcOA
Köszi, hogy írtad, rákerestem, tényleg jó látni az ilyen pillanatokat egy ilyen harc után. Ha valakit érdekel, és nem látta, belinkelem erről a szűk egyperces videót:
hát a tegnapi eredmény után azt a narratívát semmi sem fogja tudni megverni, h Messi 28 év argentin apály után megnyerte a válogatottal az első trófeáját 3 bukott döntőt követően... maximum egy angol EB arany esetén vmi coming home-os bohóckodás nyomán lehetett volna Kane-nek adni.
Messire az a 3 sok! Szerintem ha valami csoda nem történik ősszel, ezt az ideit nem veheti el tőle senki. Max Lewi meg Kante érhetett volna oda egy fullos eb-vel... Ilyen Jorginhokat meg Chiesakat hagyjuk inkább, kilóra megveszi őket Messi...Deluigi írta: ↑2021.07.12. 15:38:54Ballon d'Or 2021 winner - Betfair odds
Lionel Messi - 2/1
Harry Kane - 9/2
Kylian Mbappe - 6/1
Robert Lewandowski - 6/1
Cristiano Ronaldo - 8/1
N'Golo Kante - 8/1
Neymar - 9/1
Raheem Sterling - 10/1
Ciro Immobile - 14/1
Kevin De Bruyne - 16/1
Lorenzo Insigne - 16/1
Jorginho - 20/1
osszel ez me'g valtozhat, termeszetesen Messi javara![]()
Ja értem,írhattad volna ezt előszőr,akkor nem is válaszolok.
Hát a Bl ben volt egy jó meccse a Wolfsburg ellen.
Ja Eb-t.
Persze,aranylabda. Aztan meg nektek sem kell..
Jol van,nem baj ha nem erted.