Én is gratulálok Messinek, az utolsó meccséig nagyon komoly szintet hozott, rendre meccseket eldöntő gólpassz-góláradattal. Remélem egy nálunk töltött remek ősszel behúzza a díjat!
Egyébként nem tudom, mennyire láttátok a meccseket, volt egy dolog, ami számunkra is követendő példa lenne - amitől a leghangosabb ez a topik általában -, hogy semmiféle Messi túlsúly nem volt. Voltak periódusok, akár negyedórák, mikor kvázi nem ért labdába. A negyeddöntőn pl nem tudom hány érintésből adta az első zseniális gólpasszt, de költői túlzással azt lehet mondani, hogy kb az elsőből. Aztán rúgott egy szabadrúgásgólt kb egy próbálkozásból, meg adott még egy gólpasszt nagyon kevés érintésből. 4. csoportkörben is hasonló volt, asszem 2 gól 1 gólpassz úgy, hogy semmivel nem ment többet hozzá a labda, mint bárki máshoz.
Nem teljesen kizárt, hogy végül ez vezetett a győzelemhez. Nem tudom, tudatos volt-e, vagy annyira hulla volt az ember, hogy kevesebbet tudott játékba avatkozni, de szembeötlő különbség volt az eddigi Argentin, és főleg a Barca csapatában töltött szerepköréhez képest. És látszik, hogy így is pluszt tud adni, csak közben nem vesz el semmit.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy