Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hát igen, ez érdekes. Sőt, ezen belül még a játékosok pozíciója sem tök egyértelmű talán. Gondolom Griez lesz kényszerből a jobbszélen 3 támadó esetén (ő lesz megint az, akit beteszünk, mert csak, de igazi helye nemigen lesz szerintem...)Sinya22 írta: ↑2021.08.07. 14:06:32Lehet tudni esetleg, hogy a felkészülési meccseken szereplő fiatalok közül marad-e valaki tartósan az A keret tagja, vagy ez csak pénteken derül majd ki?
Én arra leszek kíváncsi, így Messi nélkül mi lesz az alapkezdő ami a támadósort illeti. Griezmann, Fati, Depay hármasra tippelek, Agüero szerintem padról tökéletes, kérdés mi lesz ha felépül Dembelé és ha tényleg Coutinho is itt marad. Demirnek max 3 kupameccset jósolok.
Sok értelme nincs ennek az összehasonlításnak. Még jó, hogy Peppel nem vetették össze.Cseri írta: ↑2021.03.17. 17:03:15Egy kis edzői összehasonlítás:
https://www.ruetir.com/2021/03/07/koema ... o-improve/
Cancelo-t, valamiért mindig is úgy gondoltam hogy jó lenne nálunk...
Jogos, valószínűleg csak az évek alatt kialakult gyűlölet beszél belőlem Idén jobb teljesítményt nyújt, legalábbis Pjanicnál mindenképp és a realitás is az, h jövőre is itt lesz.LG írta: ↑2021.03.01. 20:16:02Busquetsel kapcsolatban én megenyhültem, viszonylag összekapta magát. BL-rangadókon már nem kéne erőltetni, de a bajnoki meccseket korrekten oldja meg mostanság. Így most már nem bánnám, ha még maradna. De kell a posztra mellé egy minőségi ember, mert Pjanic sajnos csúnya buktának tűnik.
Jelenleg TAA-n kívül kit látnál szívesen ezen a poszton? nagyon gyenge a piac szerintem.
Emersonról én csak jókat olvasok, illetve mikor láttam meggyőzőnek tűnt. Mi a problémád vele? Szerintem Dest is jó, csak még szeleburdi.