Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csatlakozom Kalapos kollégához, százszor le lett írva százféle értelmes forgatókönyv, hogy hogyan miért merre lehetne tovább, csak arra senki nem reagált, mert minekcsababarca írta: ↑2021.07.08. 16:08:24Jah aki meg középutas, azt meg se halljuk, csak Sonoma agymenéseit kell olvasni, és személyeskedéseit mindenki felé.
Akkora magas lóról beszél, hogy az elképesztő.
Nincs igazság ebben a sztoriban, egy középutat kellene megtalálni, minden olyan szélsőségtől mentesen mint a:
a) Messi nélkül kiesünk a ligából, 100 év pusztulás.
b) Messi nélkül kivirágozna a klub, és mindennek ő a hibája.
Ennek így nem sok értelme van.
Hetek óta reszelgetjük a fekáliát.
Én azt nem értem, hogy ilyet senki az égvilágon nem mondott és már leírta ezt sok ember sokszor, mégis megpróbálják többen ráhúzni mindenkire, aki megpendíti, hogy baj van a klubban Messi szerepével IS. Nyilván nem Messi a hibás direktben, csak az egyenlet legfontosabb része ő.
Mutass már rá pls hol írtam hogy mindenről ő tehet, köszi
Tök igazad van, én ki is szállok ebből a parttalan vitából.csababarca írta: ↑2021.07.08. 16:08:24Aki meg messi hater (ha már aki más véleményen van az fan) azt sem fogja meggyőzni semmi.
Takarónak jó a “nekünk a csapat érdeke számít” lózung, aminek semmi értelme, csak egy becsapás.
Jah aki meg középutas, azt meg se halljuk, csak Sonoma agymenéseit kell olvasni, és személyeskedéseit mindenki felé.
Akkora magas lóról beszél, hogy az elképesztő.
Nincs igazság ebben a sztoriban, egy középutat kellene megtalálni, minden olyan szélsőségtől mentesen mint a:
a) Messi nélkül kiesünk a ligából, 100 év pusztulás.
b) Messi nélkül kivirágozna a klub, és mindennek ő a hibája.
Ennek így nem sok értelme van.
Hetek óta reszelgetjük a fekáliát.
Aki meg messi hater (ha már aki más véleményen van az fan) azt sem fogja meggyőzni semmi.
Ilyet senki se csinált, el kéne olvasni és értelmezni mit írnak az emberek.corol írta: ↑2021.07.08. 13:51:59
Én azt nem tudom elfogadni, hogy azt az embert, aki meghatározta az elmúlt időszak klub sikereit, jelentős bevételt termelt (igen - nagyon sokan Messi játékáért mentek ki a Camp Nouba) minden tekintetben felelőssé teszik itt egyesek a csapat jelenlegi, valóban nézhetetlen teljesítményéért, anyagi helyzetéért, az elcseszett igazolásokért.
Mint írtam, szerintem az eredményekkel mint 1. 2. hely, elődöntők, negyeddöntők még nincs is baj, inkább a leégések formájával. A megfelelő szintű társakról regéltem 2 hosszú hsz-t, de te nem olvastad el őket
Ezt nem értem.
Teljesen más tészta, jó hogy nem egy golfozót hoztál fel példának
Igen, tök jó hogy még mindig kitömik a kicsiket azzal hogy alájátszik ez egész csapat, csak egy szintre ez már nem elég. Tavaly a kicsikre se volt sokszor elég.
Háá ja. Az utóbbi hetek hónapok és évek is azt mutattják kinek van igaza, de a jövő is azt fogja.
Hát, szerintem nem erre akartad kihozni, de igen, felesleges a díj
Ez pontosan hogy fog eldőlni? Ha Messi marad csillagászati pénzért de nem megyünk csődbe, akkor neked van igazad? Vagy ha marad, csődbe megyünk de mellé valahogy összejön egy BL, akkor is?
És pont ezért nem miatta kellene felszabadítani a fizetést,hanem csodálatosan csökkenteni az övét is. Mivel ő a tőr hegye,rá van kihegyezve a támadás,így akkor is ő lőné a legtöbbet,ha csak 10 gólt tenne el. Tökéletes ember lehetne a csapatban,ha a helyén lenne kezelve. És a helye nem ott van,ahol 10 éve volt. A társak,a stílus és a foci is más lett.
Kedves Sonoma!Sonoma írta: ↑2021.07.07. 22:52:46Kedves corol!
Kb. egy 12 éves szintjén tolod a hisztit, hogy merik a te kedvencedet bírálni.
Valószínű te Messin nőttél fel, ezért nehéz elképzelni nélküle a csapatodat ( azért nem írom, hogy kedvenc csapatod, mert neked olyan nincs, csak kedvenc játékosod).
Te vagy (leszel) az a szurkoló, aki ha Messi a PSG- be megy, gyorsan mezt cserélsz.
Nincs ezzel baj, csak nem kell védeni ennyire Messit itt.
Előbb még kellene nêzned pár bajnoki találkozót, ajánlom figyelmedbe egy Reál, PSG-, Athletico elleni meccsét idén.
Az, hogy a rajongásod miatt, egy torzított lencsén látod őt, azzal meg mi nem tudunk mit kezdeni.
Üdv.: egy Barca-fan ( és nem Messi-fan).
Bocs, hogy így kiragadtam a hosszú hszből:
Látjátok Corol és Xavi, lehet ezt normálisan is, bence0330-nak tök igaza van abban amit mond, kívánom hogy legyen úgy.
Félelmetes, hogy mennyire egysíkúan gondolkodtok.Xavier Hernandez írta: ↑2021.07.08. 01:50:39Csatlakozomcorol írta: ↑2021.07.07. 22:20:23Hát mit mondjak. Olvasva a hozzászólásokat vszeg kérem felvételemet a Messi ellenesek klubjába és innentől azért drukkolok, hogy Messi hagyja itt a Barcát és igazoljon a PSG-be. Nyer még egy-két BL-t, kap még egy Aranylabdát, a Barca meg a jelenlegi "sztárokkal" talán az Európa Ligába befér. Közben azért majd olvasom a Barca jövőbeli játékát értékelő kommenteket.
Nálam egyébként Kalapos hosszú hozzászólása viszi a prímet, aki már-már a magyar politika szinterén gyakori fordulatot próbál itt is eladni, nevezetesen mindenben Messi a hibás, mindenért Messi a felelős. Messi, Messi, Messi,
Miatta nincsenek szélsőink (Dembelé? Trincao? Fati?), rendre rossz pozíciókat foglal el a pályán, veszélyt jelent, ha ő kapja a labdát, nem tili-tolizik ha esélye van se, Leo hibája a csapat szervezetlen, kiismerhető, esetlen játéka, fejére nőtt az edzőknek, ossza a kulcspasszokat, de egyébként önző, vissza kellene vennie magából, stb. Csúcs.![]()
Kedves Klubtagok, nem kell már sokat várni, eldönti Messi a kérdést, aztán majd meglátjuk.![]()
![]()
![]()
.
Kiegészítve annyival, hogy a Barca úgy nem nyert idén bajnokságot, hogy messze a legtöbb gólt szerezték, és eközben nyolcadik alkalommal is Messi nyerte a legtöbb gólért járó Picichi trófeát. Nyilvánvalóan ő a felelős tehát a klub csődjéért és a gyenge szereplésért - és nem a klubmenedzsment, nem a sportszakmai koncepció évek óta tartó hiánya. És az értelmetlenül elb@szott százmilliók az ilyen Dembele, Griezmann, Pjanic, Trincao szintű játékosokra is Messi felelőssége, nyilván ő intézte a La Maisa elsorvasztását, ahogy a Setién és Koeman szintű óriási taktikusok szerződtetését is.
De miért nyerje meg, ha nem érdemli meg?
Csatlakozomcorol írta: ↑2021.07.07. 22:20:23Hát mit mondjak. Olvasva a hozzászólásokat vszeg kérem felvételemet a Messi ellenesek klubjába és innentől azért drukkolok, hogy Messi hagyja itt a Barcát és igazoljon a PSG-be. Nyer még egy-két BL-t, kap még egy Aranylabdát, a Barca meg a jelenlegi "sztárokkal" talán az Európa Ligába befér. Közben azért majd olvasom a Barca jövőbeli játékát értékelő kommenteket.
Nálam egyébként Kalapos hosszú hozzászólása viszi a prímet, aki már-már a magyar politika szinterén gyakori fordulatot próbál itt is eladni, nevezetesen mindenben Messi a hibás, mindenért Messi a felelős. Messi, Messi, Messi,
Miatta nincsenek szélsőink (Dembelé? Trincao? Fati?), rendre rossz pozíciókat foglal el a pályán, veszélyt jelent, ha ő kapja a labdát, nem tili-tolizik ha esélye van se, Leo hibája a csapat szervezetlen, kiismerhető, esetlen játéka, fejére nőtt az edzőknek, ossza a kulcspasszokat, de egyébként önző, vissza kellene vennie magából, stb. Csúcs.![]()
Kedves Klubtagok, nem kell már sokat várni, eldönti Messi a kérdést, aztán majd meglátjuk.![]()
![]()
![]()
Sonoma írta: ↑2021.07.07. 23:03:561. Mert nem nyertünk meg a saját bajnokságunkat sem, vele.
2. A BL- ből meg csúnyán kizuhantunk már a 1/8-ad döntőben, vele.
3/a. Nem nyertünk egy rangadót sem erősebb csapattal szemben, vele.
3/b. Egy kiugró mérkőzése sem volt idén erős csapat ellen, vele.
4. Az aranycipőtől is messze volt.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
1. Mert nem nyertünk meg a saját bajnokságunkat sem, vele.
Én ugyan Messi párti vagyok ebben a vitában, de azért az pl túlzás, hogy EL-szereplők lennénk, brutálisan erős keretünk van, és Fati visszatérésével még egyéniségünk is, illetve a középpályán Pedri + az így alighanem többszerepet kapó Puig is tud a helyére lépni kicsit az irányításban, gólpasszban. Nem tűnik el 40-50 kanadai pont ha elmegy, mert mások pótolják a gólok és gólpasszok egy részét, ha az összeset nem is. (Szerintem Messivel megnyernénk jövőre a bajnokságot, nélküle meg versenyben lennénk, és vagy összejönne, vagy nem.)corol írta: ↑2021.07.07. 22:20:23Hát mit mondjak. Olvasva a hozzászólásokat vszeg kérem felvételemet a Messi ellenesek klubjába és innentől azért drukkolok, hogy Messi hagyja itt a Barcát és igazoljon a PSG-be. Nyer még egy-két BL-t, kap még egy Aranylabdát, a Barca meg a jelenlegi "sztárokkal" talán az Európa Ligába befér. Közben azért majd olvasom a Barca jövőbeli játékát értékelő kommenteket.
![]()
![]()