Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Csatlakozomcorol írta: ↑2021.07.07. 22:20:23Hát mit mondjak. Olvasva a hozzászólásokat vszeg kérem felvételemet a Messi ellenesek klubjába és innentől azért drukkolok, hogy Messi hagyja itt a Barcát és igazoljon a PSG-be. Nyer még egy-két BL-t, kap még egy Aranylabdát, a Barca meg a jelenlegi "sztárokkal" talán az Európa Ligába befér. Közben azért majd olvasom a Barca jövőbeli játékát értékelő kommenteket.
Nálam egyébként Kalapos hosszú hozzászólása viszi a prímet, aki már-már a magyar politika szinterén gyakori fordulatot próbál itt is eladni, nevezetesen mindenben Messi a hibás, mindenért Messi a felelős. Messi, Messi, Messi,
Miatta nincsenek szélsőink (Dembelé? Trincao? Fati?), rendre rossz pozíciókat foglal el a pályán, veszélyt jelent, ha ő kapja a labdát, nem tili-tolizik ha esélye van se, Leo hibája a csapat szervezetlen, kiismerhető, esetlen játéka, fejére nőtt az edzőknek, ossza a kulcspasszokat, de egyébként önző, vissza kellene vennie magából, stb. Csúcs.![]()
Kedves Klubtagok, nem kell már sokat várni, eldönti Messi a kérdést, aztán majd meglátjuk.![]()
![]()
![]()
Sonoma írta: ↑2021.07.07. 23:03:561. Mert nem nyertünk meg a saját bajnokságunkat sem, vele.
2. A BL- ből meg csúnyán kizuhantunk már a 1/8-ad döntőben, vele.
3/a. Nem nyertünk egy rangadót sem erősebb csapattal szemben, vele.
3/b. Egy kiugró mérkőzése sem volt idén erős csapat ellen, vele.
4. Az aranycipőtől is messze volt.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
1. Mert nem nyertünk meg a saját bajnokságunkat sem, vele.
Én ugyan Messi párti vagyok ebben a vitában, de azért az pl túlzás, hogy EL-szereplők lennénk, brutálisan erős keretünk van, és Fati visszatérésével még egyéniségünk is, illetve a középpályán Pedri + az így alighanem többszerepet kapó Puig is tud a helyére lépni kicsit az irányításban, gólpasszban. Nem tűnik el 40-50 kanadai pont ha elmegy, mert mások pótolják a gólok és gólpasszok egy részét, ha az összeset nem is. (Szerintem Messivel megnyernénk jövőre a bajnokságot, nélküle meg versenyben lennénk, és vagy összejönne, vagy nem.)corol írta: ↑2021.07.07. 22:20:23Hát mit mondjak. Olvasva a hozzászólásokat vszeg kérem felvételemet a Messi ellenesek klubjába és innentől azért drukkolok, hogy Messi hagyja itt a Barcát és igazoljon a PSG-be. Nyer még egy-két BL-t, kap még egy Aranylabdát, a Barca meg a jelenlegi "sztárokkal" talán az Európa Ligába befér. Közben azért majd olvasom a Barca jövőbeli játékát értékelő kommenteket.
Nálam egyébként Kalapos hosszú hozzászólása viszi a prímet, aki már-már a magyar politika szinterén gyakori fordulatot próbál itt is eladni, nevezetesen mindenben Messi a hibás, mindenért Messi a felelős. Messi, Messi, Messi,
Miatta nincsenek szélsőink (Dembelé? Trincao? Fati?), rendre rossz pozíciókat foglal el a pályán, veszélyt jelent, ha ő kapja a labdát, nem tili-tolizik ha esélye van se, Leo hibája a csapat szervezetlen, kiismerhető, esetlen játéka, fejére nőtt az edzőknek, ossza a kulcspasszokat, de egyébként önző, vissza kellene vennie magából, stb. Csúcs.![]()
Kedves Klubtagok, nem kell már sokat várni, eldönti Messi a kérdést, aztán majd meglátjuk.![]()
![]()
![]()
Akár. Neki is előbb adnám, mint Messinek.MatyiG írta: ↑2021.07.07. 20:50:12Ki nyerje akkor? Kanté?LG írta: ↑2021.07.07. 17:42:08Copával vagy Copa nélkül, nem szabadna Messinek Aranylabda közelében lennie ebben az évben, hiszen rangadókon nem volt tényéző. A neve miatt ott lesz a tűz közelében, ha megnyeri a Copát, lehet oda is adják neki, de én ezt nagyon igazságtalannak tartanám. Így is van már 1-2 egyéni címe, ami kiverte sokaknak a biztosítékot, de ez túltenne mindegyiken.![]()
Nagyobb hülyeség lenne,ha egyáltalán Messi top3-ba kerülne,mint hogy Kanté aranylabdát kap.
Ki nyerje akkor? Kanté?LG írta: ↑2021.07.07. 17:42:08Copával vagy Copa nélkül, nem szabadna Messinek Aranylabda közelében lennie ebben az évben, hiszen rangadókon nem volt tényéző. A neve miatt ott lesz a tűz közelében, ha megnyeri a Copát, lehet oda is adják neki, de én ezt nagyon igazságtalannak tartanám. Így is van már 1-2 egyéni címe, ami kiverte sokaknak a biztosítékot, de ez túltenne mindegyiken.
Én azt írtam, ha lenne pár Villa, Suárez, Neymar szintű klasszis a csapatban - és nem azt, amire hivatkozol.
Ezt megnéztem de ez valami full gagyi! Arthur hol van már? Semedo is.Ansu nem kap fizut mert sérült? Aha…Deluigi írta: ↑2021.07.06. 18:16:39egyszeru az abra
160.000.000 a fizetesi sapka, osztva 26 jatekossal 6.15 milla fejenkent, amibe bele kell ferni
jelenleg ezek a fizuk: https://fcbarcelonalatestnews.com/fc-ba ... ers-wages/
MED_0016667000.png
Tök igazad van, nem akarom én se degradálni Messi teljesítményét, a cél nem az volt. Amit írsz így van. Más könnyen lehet hogy ennyit se hozna!csababarca írta: ↑2021.07.06. 16:29:19Persze, nyilván.
Szerintem Torghelle Sanyi is megrúgta volna az évi 50-60 gólt, ha passzoltak volna neki.![]()
Jó, hogy Messi kb a fele gólját abból lövi, hogy magát helyzetbe hozza, mert a csúcsszupi kp-tól nem kap labdát.
Jó dolgokat írsz, meg 90%ban egyet is értek a mondandóddal, de ne degradáljuk már ilyen idióta mondatokkal Messi teljesítményét.
Sokan itt voltunk már Eto'o idejében, amikor gólkirályt akartunk belőle csinálni, de nem ment, mert utolsó 4-5 fordulóban mindent kihagyott, pedig ott üres kapunál is visszatették neki kb.
Van kb 5-6 támadó ma, aki képes lenne EBBEN a csapatban hozni ezeket a számokat, maximum. De lehet inkább 2-3.