2021.07.07. 03:53:53
Megkövetem a spanyolokat, a csoportmeccsek gyötrelmesen unalmas játéka után szép tornát hoztak le, igazából egy épkézláb csatárra voltak a döntőtől.
Ez a Morata ritka nagy szerencsétlenség, nem tudom ki az ügynöke, hogy felszínen tartja, de azt kellene hozzánk igazolni....eladná Umtitit is seperc alatt, ha egy ilyen balfékkel tud bánni évek óta:D
Simán továbbjutást érdemeltek volna a meccs alapján, olaszok fölé nőttek, csak a támadóharmadban megint nem jött össze semmi sajnos. Azért oda kellene egy klasszis (Fati?), mert a védők, kpk, szélsők iparos munkája rendben van, de meccseket nem tudnak eldönteni.
Olaszoknak örülök azért, pedig hagyományosan nem drukkolok nekik a védekező felfogás miatt, de ezen az EB-n számomra meglepetés, de támadnak, hajtanak, nem csak vsszaseggelnek a kapu elé. Lendületes játékosaik vannak, ott sincs igazán klasszis a kp-n meg elől, de csapatként nagyon sokat dolgoznak.
Remélem döntőben az angolokat megcsapják valahogy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."