Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Morata sokszor tényleg szerencsétlen, de még mindig inkább benne látom, hogy beveri, mint a fent említett játékosban. Olmo szintén nagyon gyenge, és én Ferran Torrestől sem vagyok elájulva. A védelem és a kp. viszont rendben van, de ilyen támadósorral nem tudom, hogy döntőbe lehet-e jutni.Sinya22 írta: ↑2021.07.06. 21:44:50Nem rossz kis meccs,nem gondoltam volna, hogy egyáltalán eddig eljutnak a spanyolok. Most is inkább ők tesznek többet a továbbjutásèrt.
Ezt a hamis 9-es Oyarzabal dolgot annyira nem èrtem viszont, èn nem nagyon láttam az elmúlt kèt èvben hasonlót, nem tudom ez jó ötlet volt e így az elődöntőre, Morata rossz formája ide vagy oda.

Hasonlóan látom. Szépen dominálják a spanyolok a meccset, ami a középpályásaikat dicséri. De elöl a támadóik nem elég hatékonyak. Az olasz kontrákban meg azért benne van veszély, emiatt én is őket érzem esélyebbnek.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.07.06. 21:20:52Eddig mezőnyben nem rosszak a spanyolok de az olaszok javára fog dönteni szerintem az hogy nekik vannak jó befejezőik, míg Spanyol oldalon Alba a leggólerősebb

LE-vel kapcsolatban egyetértek. Középeszerű játékosai vannak, meg még maradt néhány vén róka az aranygernerációból. Ahhoz képest korrekt, hogy itt vannak. Top csapattal ugyen még nem játszottak, de pl. franciák sem top csapat ellen véreztek el, hanem az ellen a Svájc ellen, akikkel a spanyolok ugyan megszenvedtek, de mégis megoldották őket.Alcantara írta: ↑2021.07.06. 20:01:22Nem azt állítottam, hogy mennyire jók, hanem a degradálásra reagáltam. Továbbra is az olaszok a favoritjaim a végső győzelemre. Ezt az állandó LE fitymálást utálom, gyakorlatilag az utóbbi években az ő játéka volt nézhető a Barcával.
Nem csodatevő, de nem is kókler.
Nem azt állítottam, hogy mennyire jók, hanem a degradálásra reagáltam. Továbbra is az olaszok a favoritjaim a végső győzelemre. Ezt az állandó LE fitymálást utálom, gyakorlatilag az utóbbi években az ő játéka volt nézhető a Barcával.