Szerintem nem teljesen indokolt ez az utálat az angol válogatottal szemben. Egyértelmű, hogy tanulni akarnak a hibáikból, elég sokszor előfordult már velük, hogy nagyon jó játékosokkal nagyon nagy bukást hoztak össze. Az elmúlt időszakban egy
nagyon komoly adat- és videóelemző csapattal dolgoznak, akik segítségével kb. mindent felmértek. Mikor pl. a németeket megkapták, csak elővették a felmérések szerinti felállásokat és kezdőt, amivel a legtöbb esélyük lesz győzni. Be is jött. Azért az, hogy nem kaptak még gólt, elég durva. A franciák és a portugálok sem úgy nyertek világeseményt, hogy mindenkit lefociztak. Ez a foci ma, így lehet nyerni és ők így csinálják.
Nem vagyok benne biztos, hogy az olaszok legyőzik a spanyolokat. Elég nagy érvágás Spinazzola kiesése, azon az oldalon valószínűleg Bernardeschi fog játszani, ami azért elég veszélyesnek hangzik a védekezés szemszögéből. Meglátjuk, azok a válogatottak, akiket én nem szeretek (Franciaország, Portugália, Németország – nem a csoport miatt, de így jött össze

), mind kiestek, úgyhogy én már örülni fogok.