Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Igazad van semmi extra két gólpassz és egy szép szabadrugasgól, azt akartad mondani nyilván hogy nála ez természetes, ha ennyit nem hoz, akkor bünti.Sonoma írta: ↑2021.07.04. 12:53:06Megnéztem az Ecuador elleni meccsét.
A gólpasszaihoz most nem kellett zsenialitás, ott volt, lepasszolta a teljesen üresen lévő társnak. A szabadrúgás gólja a 93 percben született lefújás előtt, amikor már eldőlt a meccs, plusz kiállítás után egy összezavarodott, megtört csapatnak a 16-os vonaláról.
És nem lehúzásképp, de semmi extrát nem nyújtott. Mondjuk nem is kellett a győzelemhez, mert simán jobbak voltak.
A -1 emberhez. Attól, hogy a többi csapatrészünkben is vannak olyan emberek, akiknek a padra se szabadna leülnie (Piké, SR, Lenglet) még nem menti fel Messit. Csapatkapitányként neki kellene példát mutatni, űzni, hajtani a csapatot, ha hátrányban vagyunk. Ehelyett leszegett fejjel sétál.
És ebben nagy szerepe van önmagának is, mert ebben az évben kiugróan látszott mennyire nincs kondíciója. Max. 20 percet bírt végig hajtani és már a fülén vette a levegőt.
Senki nem beszél csak Messi hibáiról. Viszont ő a legfontosabb, legtöbbet kereső, a csapatra legnagyobb hatással bíró ember. Az ő hibái, az ő mentalitása sokkal jobban hat az egész csapatra, mint a többieké. A gond vele, hogy játszat bármilyen rosszul, nem lehet lecserélni. Bármilyen felállásban játszunk, őt nem lehet kihagyni, pedig néha jobban jártunk volna, ha csak az utolsó 30 percre jön be frissen. Ezért foglalkozunk vele ennyit.
Kicsit későn reagálva, de ugye volt ez a nagyon fontos Ecuadori meccs, amit meg kellett beszélni.Rob888 írta: ↑2021.07.03. 21:44:18Aranylabda témához: Ha az elmúlt évtizedben azt kellett volna díjazni az aranylabda szavazásokon, hogy ki a legjobb játékos akkor Messinek 10 lasztija lenne. Szerencsére mindig az aktuális évet nézik. Az idei évben, ha Messi három góljával a brazilok ellen nyeri a Copát talán lehet esélye, egyébként semmi. Az már más kérdés, hogy ti mondjuk kinek adnátok? Nekem nincs jelöltem!
Ez a Messi topic itt jóhogy Messi a téma, pláne most,hogy minden nap jön valami félkamuhír,amin lehet csámcsogni.csababarca írta: ↑2021.07.04. 12:09:31
de miért az a kérdés, hogy Messi belefér-e a csapatnak, amikor konkrétan a védőink védekezni se tudnak?
A KP meg nem szűr, akkor az belefér?
Davi10 hozzászólására reagáltál, nem tudom ő szerkesztett-e esetleg utólag, de konkrétan oda van írva hogy Piké és Lenglet mellett nem fér bele hogy valaki sétálcsababarca írta: ↑2021.07.04. 12:09:31
de miért az a kérdés, hogy Messi belefér-e a csapatnak, amikor konkrétan a védőink védekezni se tudnak?
Nem fér bele, nevetségesek a védőink az még ennyire se kérdéscsababarca írta: ↑2021.07.04. 12:09:31

Nem tartom hitelesnek. Ki számít támadónak ezek alapján?Deluigi írta: ↑2021.07.04. 10:49:04nem ertem ezt a -1 embert a vedekezesben:
https://www.givemesport.com/1651820-mes ... statistics
"Let's take a look at the ranking in full:
1. Robert Lewandowski · 73 recoveries · 214 pressures · 34.1% effectiveness
2. Lionel Messi · 69 recoveries · 209 pressures · 33% effectiveness
3. Neymar · 53 recoveries · 159 pressures · 32.7% effectiveness
4. Mo Salah · 114 recoveries · 365 pressures · 31.2% effectiveness
5. Erling Haaland · 63 recoveries · 205 pressures · 30.7% effectiveness
6. Kylian Mbappé · 39 recoveries · 135 pressures · 29.9% effectiveness
7. Zlatan Ibrahimovic · 25 recoveries ·84 pressures · 29.8% effectiveness
8. Cristiano Ronaldo · 34 recoveries · 131 pressures · 26% effectiveness
9. Marcus Rashford · 51 recoveries · 209 pressures · 24.4% effectiveness
10. Luis Suárez · 29 recoveries ·129 pressures · 22.5% effectiveness
11. Karim Benzema · 35 recoveries · 173 pressures · 20.2% effectiveness"
Ha eddig jól számoltam 1 akciógólt lőtt (talán évek óta először a válogatottban), a többi tizi meg szabadrúgás. Azokat valószínűleg majd 50 évesen is berúgja

Bocsi, elfeledkeztem a többi húzó emberről.visca el barca írta: ↑2021.07.03. 20:47:05Nem egyedul kell harcolnia, itt lesz pike, langle meg sr is![]()
Meg is győztél ezzel a magyar szórakoztató rádióműsorból való forrással:D