Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A világ minden sportjában ez alapján kapják a pénzt.
komolyan?
Komolyan van még, aki ezzel jön, hogy Messi mennyit tett le a az asztalra?pep71 írta: ↑2021.07.02. 19:33:34Mint coutinho, griezmann és Dembi???visca el barca írta: ↑2021.07.02. 19:13:10420 millio mar az anyja csipajat. Ennyi penzbol veszek 5 vilagklasszist 5 evre a kezdobe.Ők kb ennyibe kerültek és milyen jól beváltak a világklasszisok.
Messi meg csak 4BL , pár bajnoki meg ilyesmikhez segítette a klubot, de ezek nem számítanak, majd barcas griezmann mezben futkoznak a gyerekek a grundon![]()
Ez a veszély nem fenyeget.
Aha. Majd mint jatekosmegfigyelo, vagy nagykovet keres evi 42 millio eurot?
Mint coutinho, griezmann és Dembi???visca el barca írta: ↑2021.07.02. 19:13:10420 millio mar az anyja csipajat. Ennyi penzbol veszek 5 vilagklasszist 5 evre a kezdobe.
Tizenx éve kb. minden második meccsünkön Ő a kommentátor, tuti, hogy hallottál már rólaSonoma írta: ↑2021.07.02. 17:36:00Ma hallgattam Farkas Norbert La Liga szakértőt ( én még nem hallottam róla).
Azt mondta Laportáék egy tíz évre szóló 420 millió eurós (!) a akarnak Messivel.
Ebből 2 évet a Barcánál focizna, 2-t Amerikában, a maradék hat évben visszajönnek a Barcahoz és egyéb még nem nevezett pozíciókat töltené be.
Hallott erről a szerződéstől más is?
Olvass vissza. Belinkeltem a La liga elnökének a nyilatkozatát. Ott van leírva, hogy a következő szezonra mekkora összeget használhatnak fel fizetésekre. Ezt neveztem fizetési sapkának, ami fölé nem mehetnek.
Ugyanezt szajkóztam kb fél éve, akkor azonnal a torkomnak estek itt páran, hogy dehát Messi a legjobbunk, minek akarom elküldeni stb...Én azóta nem szólok inkább hozzá az eseményekhez, de tartom magam még mindig ehhez. Sokat tett a klubért, de a klub is sokat tett érte.csababarca írta: ↑2021.07.02. 12:41:33
már rég ajánlani kellett volna egy 20 millás fizut 2 évre, ha tetszik marad, ha nem akkor viszlát.
én azt akarom/szeretném ha maradna, de ezt már rég le kellett volna zongorázni, volt Laportának is rá pár hónapja.
csababarca írta: ↑2021.07.02. 11:28:24Van valamiféle szabály, hogy a bevételek X%-át lehet fizetésekre fordítani.
valami ilyesmi.
ezt hívja ő fizetési sapkának, de nem a klasszikus fajta.
Aggasztó lehet a klub helyzete, ha a Liga elnökének közbenjárása kell, hogy Messivel hosszabbítani tudjunk.
Én Messi párti vagyok, vívom a harcokat a fórumon amikor a sok okos jön a "Messi miatt vagyunk gyengék, és PEdri is világklasszis lenne csak Messi nem engedi neki" témákkal.
De ha tényleg ekkora a baj, biztos nekünk hosszabbítani kell vele?
Mert valahogy most sem arról jönnek a hírek, hogy leadja a fele bérét, és úgy maradna, hanem minimum a jelenlegit vagy többet akarnak neki adni.
wtf.
Sportszakmai okokból pro és kontra lehet érvelni. Rövid távon szerintem még szükségünk van rá, mert akármilyen a csapat, és akárki az edző, amíg Messi itt van, addig igazi visszacsúszás nem lesz, BL-helyekért tuti nem kell kaparni, sőt, szerintem most még bajnoki címhez fog minket segíteni. Ráadásul most lesz Fati, Agüero, Depay, nem neki kell eldöntenie minden nagyobb meccset - ami már nem ment neki egyedül. Akár még lehet is a hab a tornán, ahogy eddig is szerettük volna - és nem maga az egész torta. Hosszútávon meg még mindig jó lenne, csak csereként, az meg nem fog megtörténni, szóval az már necces.csababarca írta: ↑2021.07.02. 11:28:24De ha tényleg ekkora a baj, biztos nekünk hosszabbítani kell vele?
Mert valahogy most sem arról jönnek a hírek, hogy leadja a fele bérét, és úgy maradna, hanem minimum a jelenlegit vagy többet akarnak neki adni.
wtf.