Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egyoldalú szerződésbontásnál ki kell fizetni azt a fizetést, ami a szerződésük hátralévő részére járt volna nekik. Szóval ez nem nagy biznisz, más külömben minden klub ezt csinálná.
Azt nem ők döntik el, hogy Karcsikának mennyit adsz, de a csapat összes játékosának fizetésére a 2021/22-es szezonra csak a bevételek x%-át költheted. Pont azért, hogy nehogy csődbe menj a túlköltekezéssel.mes írta: ↑2021.07.01. 10:22:07Sonoma írta: ↑2021.07.01. 09:49:37Már, hogyne lenne. Vagy két hete belinkeltem a La liga elnökének a nyilatkozatát, amiben figyelmeztette a csapatot, a fizetési plafon 382m euró jelenleg a Barcelonával. Ebbe jelenleg nem fér bele Messi fizetése (kérdés, hogy az ez évire gondolt, vagy már a lefelezettre- szerintem az első), és nem fogják megadni Messi játék engedélyét, ha túl lépjük a meghatározott keretet.
Ezért akar az elnökség minél több játékostól megszabadulni.
Szerintem nem igy mukodik ez. X jatekost nevezel a bajnoksagra, azok fizuja nem haladhatja meg a 382-t, azt nem ok dontik el, hogy Karcsika jatszik 10 millaert, vagy Geza es Aladar 5-5 ert...
1000% Erre a karierrje zenitjén túl lévő világsztár aláír fél pénzért a csőd közelben lévő a következő 5 évben nemzetközi porondon esélytelen csapathoz storyra kíváncsi leszek.visca el barca írta: ↑2021.07.01. 12:43:20A psg meg a city szerintem kuldte is neki az evi 40 millas szerzodest 100 millas alairasi penzzel.

Bocs, felvételről nézem a meccseket általában, csúszok. Szerintem neki pár nappal a szezonkezdés előtt kéne visszaérnie. Pár hét pihi és alighanem rendben lenne. Tény, hogy a meccsen végig pihent, még Barcelonai mércével is.Kalapos írta: ↑2021.06.29. 09:52:24Most a leggyengébb ellen gólok-gólpassz, de nem értem 1-4-nél a 65.ben mért nem lett azonnal lehozva.
Szóval megint nem pihent.. csoda hogy a palink még egyben van és nem ment szét a lába teljesen már. Klubszezonra is tuti kuka lesz megint az első pár hónapban. De majd a pályán kipiheni magát..Neki kéne jeleznie hogy le akar jönni, de sajnos, és érthetően, nem fogja. Mennie kell tovább és hajtani, ilyen a mentalitása, és enélkül nem is jutott volna idáig.
Ecuador-Uruk-Brazlia lesz a sor 99%, ahogy a nagy könyvben meg van írva. A dél-amerikai tornán nem érzem hogy lesznek meglepetések úgy mint az EB-n
Amit írtál pl Chile értem, de szerintem felörlik őket a Brazilok. Aztán nem bánom ha nem
Brazilia ellen viszont Messiéknek több esélye lehet mint Chile ellen. Chile már vertek őket többször is, döntőben is, szerintem lelkileg is nehéz lenne ellenük és a játékstílusból adódik hogy nem lehet ellenük sziporkázni. Talán a Brazilok hagynának kis területet és lehetne egy jó kis ki-ki meccs, ahol akinek jobb napja van nyer, remélem Messiék. Chile elleni verekedős nyomorgós buszos meccsen csak a sétálgatás menne lehajtott fejjel, nekik meg elég a tizipárbaj vagy 1 kontra/szöglet. Kolumbia-Uru szoros lehet akár, de Argentinok remélem verik a győztest. Ecuador ellen kiesni nagy fájdalom lenne.
Szerintem meglesz a döntő, bizok bennük. Ott pedig óriási meccs lesz. Legalább is ezért szorítok.
Sonoma írta: ↑2021.07.01. 09:49:37Már, hogyne lenne. Vagy két hete belinkeltem a La liga elnökének a nyilatkozatát, amiben figyelmeztette a csapatot, a fizetési plafon 382m euró jelenleg a Barcelonával. Ebbe jelenleg nem fér bele Messi fizetése (kérdés, hogy az ez évire gondolt, vagy már a lefelezettre- szerintem az első), és nem fogják megadni Messi játék engedélyét, ha túl lépjük a meghatározott keretet.
Ezért akar az elnökség minél több játékostól megszabadulni.

Irreálisak az elvárásaid. Korrektebb lett volna valóban,ha nincs ez a huza-vona,de azt sem tudjuk,hogy most Messi a kényes kiskirály, vagy Laporta vár csak ki.
Szerintem nem tudjuk meg.