Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én más szemszögből nézem (néztem) a végeredményt.mess2009 írta: ↑2021.06.24. 08:55:09lehet, hogy nem olvastam mindent elég figyelmesen de mintha senki nem írta volna le: a csapatunk egy "halálcsoportba" került és utolsó helyen végezve ki esett.
hogy miért?
nyilván mert így leírva sima hazaárulásnak minősül. szóval hihető vagy nem nagyjából ugyanúgy éltem át a meccseket mint ti de mégis valahogy érzek egy kis disszonanciát amiatt, hogy ez az eleve hősök vagyunk - mert ki jutottunk- hangulat valójában az igazi értékeinket devalválja. lényegében egy 0-3-as vereségnél u. azt adtuk elő dics és valódi himnusszal, mit a két szenzációs döntetlennél.
amúgy a többivel egyetértek. a válogatottunk nagykorú lett, jöhetnek a felnőttek a VB.-n sok sikert!
Nem mellesleg ballábas, én is megnézném a franciáink helyett

Hozzátenném, a szlovák védelem ehhez keményen asszisztált. Jól játszottak a spanyolok, de sokkal jobb védelmeket kell majd feltöriük a támadóiknak.Az utolsó csoportkörös meccsre megnyitották a hispánok a gólcsapot.

Konkrètan az angolok ellen reális esèlyünk lenne továbbjutni. Belgáktól nagyon fosnèkvisca el barca írta: ↑2021.06.23. 21:51:41Ha nyernenk, mar csak az kellene h a franciak is nyerjenek, sokkal konnyebb lenne az angolok ellen.