Subinho írta: ↑2021.06.14. 06:48:25
Nem értem ezt a Depay ekézést, meg hogy semmivel nem jobb, mint akik itt vannak. Ezt komolyan gondoljátok? Nem jobb mint a kétballábas Dembelé, vagy a full impotens Griezman?

Bármelyiknél jobb! Nincs olyan jó, mint Haaland? Igen. De nekünk meg nincs 100+ milliónk. Szerintem előrelépés lenne Depay a 2 francia "sztár" helyett.
Jó volt nézni ezt a holland válogatottat, az eddigi meccsekkel vallatni lehetett volna (amit láttam), de a tegnapi nagyon jó volt!
Szerintem a többségnek valójában nem Depay a problémája,hanem,hogy a másik holland nem jött,ezt vetítik ki rá. És lássuk be,Wijnaldumra nagyobb szükség lett volna. Viszont nem lehet Depayt a két franciával összevetni. Az általad full impotensnek mondott Grizes a Barcát leszámítva mindenhol hasznosan és magas szinten játszott. Dortmundban Dembele sem volt sokkal silányabb anyag Haalandnál.
Depaynál annyi előnyünk lenne,hogy Koeman látszólag a kedvenceire nagyon tud hatni. Hátha. De összehasonlítani őket majd akkor tudjuk a kis játékostemetőnkben,ha már őt is a helyére ástuk
Egyébként ezek a meccsek elég szörnyűek eddig és pontosan ezért nem tetszik mikor minden bajnokságot felduzzasztanak. A sok helyszín is elvesz a hangulatból. Persze ez ízlés kérdése, pl a Copa America kis csapatait is szeretem nézni, de ilyen Wales Csehország,meg Ausztria Macedonia és társaik csak az adott országban érdekesek. vagy ott se.