Atlantis írta: ↑2021.06.11. 15:52:18
Szerintem ha bemész Kormányablakba 1-2 óra sorbanállás és elintézik az újat. Ne kockáztass egy fesztivált emiatt, mert kisebb rendezvényeken is összenézik a személyigazolványodat a védettségivel. (pl.: BudapestPark bármelyik koncertje)
Amikor leolvassák a QR kódot a megfelelő appal, ott szerintem megjeleníti azt is. Plusz mivel ez egy applikáció, ha nincs is benne még, bármikor kibővíthetik azzal az infóval így nem építeném erre a nyári terveimet.
elintézik az újat gyorsan, kérdés mikor jön meg.
egy hét alatt, 2, vagy 2 hónap?
ez necces sajnos a kártyáknál, nem véletlen van kis települések kormányablakainál is napi 50-60 ügybejelentés, mert nem jön meg a kártya valamiért.
jogos, az már mutatja, ha leolvassák.
mondjuk nekem még se a kártyámat, se az appot nem olvasta le soha senki, pedig léptem át határt is, koncert, bulika, éttermek, de az appot csak megnyitottam, éppen ránéztek, már mehettem is be. kb minden helyen ez volt.
személyit se kellett hozzá soha elővennem.
persze egy fesztivál, vagy Park koncert más, meg jobb ha stimmel a dolog, nem jó érzés emiatt bukni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."