Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jujj tényleg bocsi! én eddig mindig még beleláttam egy h-t és úgy már jó lenne,de hát ilyen vagyok sosem vagyok elég figyelmesozsimiki írta:Drigo!
A nem fellebezett nem egyenlő a MEGFELLEBBEZHETETLEN-nel!![]()
![]()
A cikk azt támasztja alá amit én írtam,hogy a BMW nem fellebbez,tehát elfogadja...
Nem?
Azrét nem kérdőjelezi meg, mert ha jól tudom és jól emlékszem a cikkben amit én olvastam az állt, hogy a döntés MEGFELLEBBEZHETETLENozsimiki írta:rhynn!
A te véleményed ez,az enyém meg más,ennyi.
Akárki lett volna a 9. helyen,ugyanúgy megkapja a 8.helyet,ez tuti!
A mérleg meg nem hazudik,2 kiló,az 2 kiló,sőt a BMW sem kérdőjelezi meg a döntést,azért ez jelent valamit!
Nem azért mérték meg a kocsit,mert Schumi 9. lett,és akkor hátha előrejöhet...ugyanmár!
index.hu írta:A BMW nem fellebbezett a diszkvalifikálás ellen.
...de az is furcsa, hogy Kimi alatt többször ment tönkre az autó, mit JPM alatt...barca99 írta:Azért Alonso a VB címét csakis a McLarennek köszönheti. Ha megnézed a tavalyi statisztikákat akkor láthatod ki hányszor esett ki/romlott el a kocsija/indult utolsó helyról/stb, stb, stb.... Jó hogy mindig be kellett érni Raikönnen mögött, de a tavalyi cím egyértelműen a pechszériának köszönhető.
Azért Alonso a VB címét csakis a McLarennek köszönheti. Ha megnézed a tavalyi statisztikákat akkor láthatod ki hányszor esett ki/romlott el a kocsija/indult utolsó helyról/stb, stb, stb.... Jó hogy mindig be kellett érni Raikönnen mögött, de a tavalyi cím egyértelműen a pechszériának köszönhető.gentdelbarca írta:Nekem sem szimpatikus, akárcsak Alonso! Dehát mindkettő világbajnok, és ez akárhogyis, de teljesítményt jelent és némi tudást is!S T U P I D S H A R K írta:Én elismerem a Cipőkészítő sportbeli teljesítményét, de akkor is egy unszimpatikus embernek tartom. Aztán lehet, hogy tévedek.
Vamos de la Rosa!!!
Nem akarom belemagyarazni, de ugyanakkor nyilvanvalo mindenkinek a parhuzam. Lehet, hogy forditott esetben Kubica nem kapna meg Schumi 1 pontjat.ozsimiki írta:rhynn!
Tudom mit csinált Schumi akkor,ott,nem volt szép tőle,sőt nagyon sportszerűtlen volt,de azok után is neki szorítok,mivel előtte is jó pár éve már neki szorítottam!
Más: azért ne magyarázzuk már bele,hogy Schumi miatt zárták ki Kubicát![]()
Rendben van,hogy nem bírjátok őt,de ehhez Ecclestone-nak semmi köze,itt a versenybírák döntenek!
Ha Ecclestone-nak itt lenne beleszólása akkor Schumit+Alonsot meg se büntetik a verseny előtt! Ezt ő maga mondta egy interjúban!
Forza Ferrari! Forza Schumi!
Nekem sem szimpatikus, akárcsak Alonso! Dehát mindkettő világbajnok, és ez akárhogyis, de teljesítményt jelent és némi tudást is!S T U P I D S H A R K írta:Én elismerem a Cipőkészítő sportbeli teljesítményét, de akkor is egy unszimpatikus embernek tartom. Aztán lehet, hogy tévedek.
Hello!S T U P I D S H A R K írta:Én elismerem a Cipőkészítő sportbeli teljesítményét, de akkor is egy unszimpatikus embernek tartom. Aztán lehet, hogy tévedek.
Ebben egyetértek Veled.Ha más van ott a kilencedik helyen akkor is kizáják Kubicát most gondoljatok bele ha Alonso lett volna ott hányan mondanák ugyanezt fordítva ez van nem mondom, hogy szerencséje volt Suminak mert az nem éppen fedné az igazságot inkább öröm az ürömben.ozsimiki írta:Más: azért ne magyarázzuk már bele,hogy Schumi miatt zárták ki Kubicát![]()
Hat igen, Ecclestone mester (mert hat o iranyit) valahogy minden esetben neki kedvez. Megertem valahol, bar epp ezzel teszik tonkre ezt a remek sportagat.Kralo írta:Mekkora véletlen, hogy épp Schumachernek jelentett ez egy pontot.
Azért ez egy kicsit erős, még szerencse, hogy a végén ott a ha...Scorpio írta:Alonso mázlista, hogy csak 1 pontot szerzet MS! Ütközés nélkül 5 is lehetet volna! Igaz, ha …