Reziszto95 és ha még vannak Koeman védők. Mert sokan sok mindent leírtunk gyakorlatilag előre megválaszolva mindent amit fel lehet hozni Koeman védelmében. Persze mellette ismét nem hallottunk semmit.
Szóval szerinted "Pikéből, Sergi Robertóból, Busquestből, Umtitiből, Lengletből, meg Dembeléből győztes csapatot varázsoljon. Nem edző kell, hanem vagy 300 milla és teljesen újra építeni a csapatot kezdve hátulról.
Szerinted Tuchel egy máker hogy jókor volt jó helyen, szerinted nem zseniális edző, aki a PSG-vel is rossz volt. Megmutattam hogy nincs igazad de nem reagáltál.
Szerinted Koeman jó edző aki bizalmat érdemel, és csak a keretünk gyenge. Szból nehéz várat építeni ez general igazság. Ránk is igaz. De azért a 'mit is' ? is lehet kicsit emészthetőbbé tenni ha valaki nem hoz heti rendszerességgel fafejű makacs ökörségből fakadó hibákat.
Hát sorry. Több fronton, ismét, de figyelj, mert ha megint 10 érvre, több fórumozótól, csak 1 kérdéssel válaszolsz az kevés. Nem reagáltál semmire. Nincs ellen érved arra amit mondtunk. A tények amiket állítottál nem igazak
Na de reagáljunk, azon túl is amit már leírtunk csak te nem vettél figyelembe.
Tessék:
https://www.eredmenyek.com/merkozes/lMh ... eallitasok
https://www.eredmenyek.com/merkozes/fkf ... eallitasok
https://www.eredmenyek.com/merkozes/2sC ... eallitasok
A legjobb időszakunk, pár meccs kiemelve. Mi volt a következtetése ennek a gyenge elméjű edzőnek? És mi neked? Hogy nem lehet jó eredményeket elérni a fentiekkel? Vizsgáljuk meg. SR és Piké sérült volt. Umtitire nincs szükség. Dembele meg figyelj, de tényleg. Képzeld pont Tuchel alatt vált sztárrá és lett 100+ milliós ára a Dortmundban. Lenglet meg ebben a felállásban nem volt olyan rossz. Na de, mi volt a tanulság? MEGVAN. Hogy álljunk át 3-5-2-re, csak azért hogy egy védőt betegyünk egy támadó helyett. Mondjuk legyen ez a védő Piké. Busi meg amúgy teljesen rendben volt amikor nem 4-2-3-1-et vagy 4-3-3-at játszottunk. Dembele meg Trincao is rohadt jó játékosok, csak a posztjukon kéne játszaniuk.
Folytassuk. A drága Tuchelem, Flick vagy Cruyff? Nem. Egyik se.
Az alap felvetésed az volt hogy ne bántsuk Koemant, mert szegénynek nehéz a dolga. Mire jöttünk hogy na, tessék ezt meg ezt meg ezt rontotta el. És hogy semmit se javított Valverde csapatán. Az érveidet támadjuk. Pl nem igazolhatott szegény Koeman.. --> Tuchel se, mégis képes volt teljesen, gyökeresen megváltoztatni egy csapatot, taktikailag és mentálisan is. Ezt félig meg is csinálta Koeman, csak aztán visszaállt egy más felállásra és vissza tett 2 kerékkötőt. Miért? Közben Bartonak pápá csáóbella volt, szóval nem a gonosz vezetés rakta össze a kezdőt.
Tuchelt sose írtam hogy a kedvenc edzőm, a kis drágám. Csak felhoztuk példának.
Senkitől se elvárás a BL győzelem. Az egy olyan sorozat ahol max az elődöntő lehet elvárás egy klubtól, legyen az bármekkora. Túl random ahhoz hogy reális elvárás lehessen.
A bajnokság reális elvárás, és sokkal többet mond egy csapatról. Koemannal pedig iszonyat gyenge bajnokságot játszottunk. Azért mert kb minden meccsünk szenvedés volt.
Gyenge a csapat, a játék, és tele vagyunk olyan hibákkal amiket egy edző meg tud oldani. Aztán ha apróságokon elúszik a cím de ott voltunk tűzközelben az teljesen elfogadható. Itt viszont nem voltunk tűzközelben. Egyszer se vezettük a bajnokságot. Egy rangadót se nyertünk. Nézheted úgy hogy csak 7 pont volt közte, és egyszer majd nem jól álltunk, de nézheted úgy is hogy majdnem BL selejtezős 4. helyen végeztünk, mert ahhoz a különbség csak +2 pont lett. Egy Sevilla ellen. Rohadt gyenge szezon volt mindenkinek, de nekünk a leggyengébb.
Minek adnánk újra 300 millát egy képtelen edzőnek? Elképzelés nélkül? Valverde-Setien időszakban is elvertünk ennyi pénzt de minek? Koemannak volt lehetősége bizonyítani rátermettségét. Ha az lett volna, és jobb képet fest magáról akkor lenne ok pénzt adni neki és bizalmat. De így nincs. Aki nem képes ésszerűen pihentetni és kivenni fékeket a csapatból az mehet máshova, hogy a koncepció hiányt, és a védelem tönkretételét ne is mondjam. Feltolta a csapatot és hibákat kényszerített ki a felállással és a csapat mentális elhanyagolásával. Kapott góljaink száma korábbi években: 38, 38, 36, 29. A 36 kapott góllal még simán bajnokok lettünk. Mégis idén volt a legnagyobb probléma a védekezés, mert ez a hülye úgy játszatta a csapatot hogy bárki ellen kikaphassunk.
Nem olyan egyszerű az hogy cseréld ki a fél csapatot és megvan oldva. Ahogy írtad, Tuchel és Chelsea love story. De a PSG-Tuchel is love story. Meg a Flick Bayern is. Meg a Zizu Real is. A Pep Bayern annyira nem, de ettől gyenge edző Pep? Nem.
A Barca Koeman házasság viszont nem love. Az emberek fele nem akarja itt látni, erről elírtam mit jelent ha belegondolsz mélyen. Kevés volt a mester minden téren, a feladat nehézségétől függetlenül. Tuchel vagy az isten ha itt lenne lehet nem nyerünk BL-t. De mondjuk ha úgy kell leülni a TV elé hogy szerethető a csapat, mert lelkesek és akarnak és megy a zsuga akkor már nyertem köszönöm mert egész évben megnézek ~50 Barca meccset és jól szórakozok. Hogy az 51-iken vesztünk és nem nyerünk semmit? OK, megesik. De az úton szórakoztam, ez a lényeg. Itt viszont nem szórakozok, hogy poszton kívül szenved mindenki, hogy aki jó az nem pihenhet és ezért már nem jó, hogy vissza vannak rakva a csapatba azok akik egyértelműen gyengék, de azok nem játszanak akik jók mert vissza vannak küldve a B-be (Mingu) vagy eleve nem kapnak lehetőséget (Puig, Trinaco), vagy ha kapnak pár meccs után ismét poszton kívül játszanak (Dembele).
Miből gondoljuk hogy ha ka kap 300 millát és 5 embert akkor fejlődünk? Pikét akkor játszatja mert nem képes megérteni hogy Mingu/Araujo és De Jong jobb megoldás? Mert nem képes szóval akkor minek vegyünk védőt? Ja, Piké mellé, ok
Ha a mester olyan csapatot akar ahol megvannak az emberek az elképzeléséhez, de itt nem, és ezért szenved, az rendben van. Ezért játszik mindenki most ott ahol, poszton kívül, vagy marad a padon. Mert ő makacs, és ezt kitalálta, és szenvedjen mindenki mert ő nem tud változtatni. Ok. Most konkrétan én írom az eddigi legnagyobb Koeman védelmet? Ilyen lehet hogy van. De akkor, azért menjen innen mert nem tud a kerethez igazodni. Ezért egyszerűbb edzőt váltani mint keretet. Mert biztos hogy van edző aki ebből a keretből többet tud kihozni, de nem biztos hogy ez az edző képes bármilyen keretből bármilyen elfogadható eredményeket és jó játékot kihozni.
Van megint kb 1 oldalnyi érv és a te érveidre ellenérv többektől hogy miért gyenge Koeman. Ne válogass és köss bele egybe, hanem mindet gondolt át kérlek.
Ha pedig már készülsz, hogy na de akkor ki helyette? És mi lesz a pénzügyi helyzettel? Megbeszéltük már ezt is korábban.
Pl. mért ne vágjuk ki, hiszen nem lesz 300 misink költekezni hogy meglegyen a keret amit szeretne. Jövőre is kb ez lesz a csapat, amivel nem tud mit kezdeni, idén bizonyította.
Mert nincs pénzünk minőségit igazolni. Szóval már ezért is mennie kéne, mert nagyrészt abból kell főzni ami van, és ebből nem tud. Tessék érv.
Én kivágnám és kész, és Xavi, Emery, Roberto Martinez, Bielsa, kibsztt Gattuso, Conte vagy Allegri, Gasperini, bárki.
Mind több bizalmat érdemel, szerintem, mert ők még nem égtek itt be. Koeman meg igen. Nehéz dolga volt, de ez nem magyarázat minden hibájára. A hibái pedig megmaradának akkor is ha kap új játékosokat.
Bence is tök jól látja hogy lehet védeni Koemant, és érteni őt. Igen lehet. Csak nem ilyen 0 érvekkel és gondolatokkal, és nem úgy hogy egy Tuchel utóbbi 5 évét téves tényekkel lekicsinyítjük hogy Koeman ne tűnjön akkora lúzernek.
Itt jönnek a kommentek MNS, Bence, Sonoma, Balinho.. 100 gondolat, 0 válasz. Igazából csak hergelsz minket szóval én kiszálltam. Remélem Koeman is ezt teszi.
És minden jót kívánok az öregnek. A válogatott téma feküdt neki, legyen sikeres ott, vagy más klub nekem mind1. Hajrá, tényleg, de nekünk nem rá van szükségünk.
Óriási balszerencse lenne neki ha kivágnánk végre egyébként. Pont csúszott az EB, amiről lemaradt hogy ide jöhessen. Ha most kivágjuk akkor pad nélkül nézi végig, amin ott lehetett volna. Sajnálnám, mert ezt a kényelmetlen szitut nem érdemelte meg. De a Barca padját se érdemli meg.