Mintha olyan hangokat hallanék hogy a Chelsea összevásárolt, gonosz klub, akik gyengék és nem érdemelték meg, a City sokkal jobb bár ők se szentek. Hol vannak a hagyományok stb. Minden rossz fúj foci. Nem csak Gaillard mondja ezt.
Gaillard írta: ↑2021.05.30. 20:56:36
Chelsea ugyanúgy elvert hatalmas összegeket, főleg az orosz ténykedésének az elején, amikor talán csak a Real tudott hasonló módon költekezni, illetve az MU.
Az elmúlt években is hatalmas mértékben költekeztek, sorra vették a játékosokat nem kis összegekért, csak jobban jöttek ki belőle ezen a tavasszal, Tuchellel nagyot húztak.
Szerintem nincs nagy különbség a "szív" terén, csak esetleg más a csapat körüli aktuális mentalitás, például a két edző személyiségét illetően és ebben az évben szerintem el is hitték, hogy most már tényleg végleg révbe érnek, de a végén koppantak.
Úgy gondolom Tuchel nagyon is jól illik a mostani Chelsea játékos garnitúrához, de ahhoz, hogy révbe érjenek, sok mindennek össze kellett állnia a "vetélytársak" kapcsán is.
Szerintem, ha már lett volna például egy szuper liga, azt nem tudták volna megnyerni, ott valószínűleg lett volna még a mostani tavaszi forma ellenére is olyan csapat Európából, amely hosszabb távon több pontot szerez náluk.
Ezért nyerte a PL-t a City, a BL-t meg a Chelsea. És ezért teljesen más, emlékezetes, különleges sorozat a BL.
Azért a Dortmund, a Tothenham vagy Atlético nem nyerte meg a maga BL döntőjét. Szóval underdogként nyerni elég nagy dolog, és óriásai mentális képesség kell hozzá. Ezért ját a taps.
Úgy gondolom Tuchel nagyon is jól illik a mostani Chelsea játékos garnitúrához, de ahhoz, hogy révbe érjenek, sok mindennek össze kellett állnia a "vetélytársak" kapcsán is.
Hát igen, ez mindig, minden BL győztesre igaz. Még a hiperszuper Barcára is igaz volt ez. Meg a Bayernre is, még ha kisebb mértékben is. De a hiper Bayern is csak 2 BL-t nyert 10-en 20-on év alatt. Szóval a Chelsea 2 BL-e is mond valamit, nem olyan kis csapat az attól még hogy nem igazolnak 100+ milliós embereket és nem konzisztensek a bajnokságukban. Mi kéne még hogy szuper nagy csapat legyen a Chelsea? Vagy mit csinál rosszul a Bayern, nem költ eleget? De ha többet költene ő se lenne szimpi? Akkor hogy legyen? Mit szeretnének az emberek hogy az igazság érzetük a helyén legyen? Mindig nyerjünk mi? Mindig úgy nyerjen egy csapat hogy 4el kitömi a másikat hogy egyértelmű legyen?
A BL szépsége hogy aki bekerül a csoportkörbe annak van esélye megnyerni, ezért izgalmas "minden" meccs.
Chelsea ugyanúgy elvert hatalmas összegeket, főleg az orosz ténykedésének az elején, amikor talán csak a Real tudott hasonló módon költekezni, illetve az MU.
Az elmúlt években is hatalmas mértékben költekeztek, sorra vették a játékosokat nem kis összegekért, csak jobban jöttek ki belőle ezen a tavasszal, Tuchellel nagyot húztak.
Igen költöttek sokat. Csak nem úgy és nem annyit mint az arabok vagy a Real vagy mi. A Chelsea egyszer vett talán másik nagy csapattól drágán embert. F Torrest aki nem is jött be. A Chelsea legtöbbször halászni szokott és fiatal, felfelé induló karrierű emberekre építenek, ellenben azokkal akik kész emberekből veszik össze a csapatukat. Nem kivétel néküli hogy a Chelsea ismert embert vegyen, de azt se 100 misikből szokták úgy hogy nem számít a holnap. Mi sokkal undorítóbban igazolunk mint a Chelsea, konkrétan. Persze vissza lehet menni az időben ahogy mondod, és keresni ellen példát, csak minek? A mai játékosok akik a Chelseaban vannak és az edzőjük teljesen szimpik. Volt máshogy? Igen, ezért nem vagyok Chelsea szurkuló, de most minek mocskoljam őket a korábbi Chelsea miatt. Erre ott a Real
A szív ott volt a Chelseaben, mert valaki akit <22 évesen elhoznak az mindent a klubnak köszönhet. Az első "nagy" klubjának. A Chelsea játékosok nem kaptak akkora rivalda fényt, biztos voltak ajánlataik de nem voltak szupersztárok akikért sorban állnak. Kanté talán de a többségre ez nem igaz. A City is átesett filozófiai váltásokon, most ők is hasonlóan igazolnak, de úgy néz ki még nem értek eleget. Lampard fiatalított sztár nélküli Chelseaje szimpi csapat, akikbők Tuchel idénre komoy tényezőt faragott. Jövőre lehet sehol se lesznek, de az most nem számít. Nekem olyan érzésem volt hogy a Real ellen is szorosakat meccseltek, de őket is bedarálták, és bedarálnának bárkit aki szembe jön, mert elhiszik hogy ők erre képesek. Ez a lényeg, és bejött a City ellen is. Korábbi gárdákat is lehet elverhettek volna 1 meccsen, pl a 19-es Poolt vagy 20-as Bayernt. Szerintem simán benne lett volna a pakliban ha ma játszanak.