Komolyan kihullik a hajam néha mekkora baromságok mennek itt.
Mit kellett volna eddig csinálnia, hogy ne Bartoval legyen kb egy szinten emlegetve?
Oké nem sikerült Koemant kirakni, de nem lehet rá azt mondani hogy nem is próbálta. Meg is mondta neki, hogy időt kér, próbálkozott más edzőkkel beszélni, sőt abban is biztos vagyok hogy Xavit is megkereste, de ő mint azt már mi is sokan gondoltuk, a haverok miatt nem jött, túl nagy rizikó lett volna.
Bartonak köszönhetjük, hogy olyan két éves szerződést kötött Koemannal és a stábjával, hogy 12 milla lett volna az egész stábot kirakni. Úgy hogy tudta Barto is annó hogy már csak egy évig maradhat elnök. Ezt megszívtuk igen.
Közben akkora mínuszban van a klub, hogy csoda hogy fennmaradtunk kb., hogy nem mentünk totál csődbe. Még mindig megy a könyvvizsgálat, minden héten kb derülnek ki furcsaságok meg ide-oda fizetett összegek, meg olyan pozíciókért fizetett Barto ami nem is létezik a klubnál. Már egy hónapja jött is a cikk, hogy sokkal nagyobb gebasz van pénzügyileg mint azt előzetesen gondolták.
Meg a másik, hogy nem küldte még el a cullangot meg az áldozatokat akikről beszélt. JÚLIUS elején nyit a piac, de már június 3-án miért nincs elküldve Umtiti, Piqué, SR, Lenglet meg Griezmann meg a többi. Mikor volt kész a keretünk június 3-án?
Meg Agüero is...szereztünk egy rohadt nagy legendás csatárt INGYEN, harmad fiezetésért, de ez se jó. Kíváncsi vagyok kire kellett volna ingyen ráugrani? Rohadtul nem érdekel hogy Messi barátja, Suárezért bezzeg egész évben ment a sírás.
El lett intézve egy elég komoly hitel is egy amerikai befektetési bankkal ami kb most arra kell hogy ki tudjuk fizetni a játékosokat és a stábot, meg június 30-al kifizetni egy csomó másik hitelt mert júliusban mehetne a csőd eljárás a klub ellen.
De igaz, miért nincs itt Top edző, meg minek vannak még itt Robiék, meg csak a duma megy. Egy hónap múlva nyit az átigazolási piac, meg közben EB meg Copa meg Olimpia meg ilyenek. Kb 8 emberen kívül a keretben mindenkinek csökkentené a fizetését, vagy mehet amerre lát.
Esküszöm komolyan kérdezem, de az ilyenek mit várnak Június 3-án? Hát még nem láttam klubot ami 5 játékost leigazol meg 10-et elad június elején, pedig 25 éve nézek focit.
Egy Font belerokkant volna már ebbe a két és fél, majdnem 3 hónapba...
De én vagyok az idióta, hogy ilyen baromságokat el is olvasok, meg még fel is húzom rajta magam. Egy ideig elég is volt a fórumból.