Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem tudjuk meg.
Most a leggyengébb ellen gólok-gólpassz, de nem értem 1-4-nél a 65.ben mért nem lett azonnal lehozva.bence0330 írta: ↑2021.06.24. 13:43:36Egyébként azóta olvastam, hogy pihentetni is akarták már Paraguay ellen, mert már korábban is nagyon fáradt volt, de félelemből nem tették. Nagyon követelik már több helyen, hogy pihenjen Bolívia ellen, mert ez a mostani sétálgatás tényleg nem ugyanaz volt, mint amit nálunk csinált. Hulla volt az ember, a mozgása és a testbeszéde is erőtlen volt. Nem is csoda, ilyen idősen ennyi meccset játszani az alighanem valaha volt legdurvább szezonban, és utána pihi nélkül a válogatottban - ez nem normális dolog, még akkor sem, ha nem Kanté szinten futkározik.
Lehet hogy fáradt vagyok,de MIVAN?bunga írta: ↑2021.06.27. 07:59:25Messi a jelenlegi szerződése lejártakor még nem tudhatja, hogy milyen projektre mond igent, vagy nemet, mert Laporta addig elhúzza a "vérengzést" De akkor neki is körmére ég az, hogy drasztikusan csökkentenie kell a játékosoknak kifizetett pénzt. És nem tudhatja, hogy kivel (és ügynökével) hogy boldogul
Én is nagyon remélem. Nevetséges, hogy CR7 mellett kb ez az egy érv szól kettejük összehasonlításában, de ezt állandóan hangoztatni kell, az összes többi stat meg mehet a kukába.
Köszi a hsz-t, érdekes volt elolvasni olyan szempontjából aki nézte az egész meccset.
Nem tudom, érdekel-e infóként, láttam végig a Paraguay elleni meccsét. Több rossz megoldása volt, egy jó szabadrúgása, ami szerencsén múlott, hogy nem lett gól, és tán az átlagnál is többet sétált.Kalapos írta: ↑2021.06.22. 08:32:46...Most nézegetem az összefoglalókat a Copa-ról de semmi új. Sétálgatás, sok hiba, néha bejön amit akar, és hát akkor persze zseniális de nekem ez a helyezkedés és ötlet hogy majd végig cselezi a pályaközepét egyedül ez nem jön be. Mert neki se jön be.
Főleg 2. meccse mondjuk videóról elég jónak tűnt, de ez a 3. már inkább gyenge. Sajnos ugyanúgy játszik és nyílván minden rajta megy keresztül, viszont ehhez egész egyszerűen nem elég hatékony.
Pár extrém szólója azért így is volt, szegény ellenfelek még most is csak néznek néha![]()
Ha igazak a hírek és a fizetési sapka 383m euró a keretre, abba nehezen fér bele még a lefelezett fizetése sem. Az majdnem 20% egymagában.Peter írta: ↑2021.06.22. 10:16:26Leo egész biztosan marad, szerintem fizetés nélkül is.
Csalódnék, ha már most az amerikai utat választaná.
A reklámokból érkező bevételei is valószinűleg kevesebbek a korábbi évekhez képest, de ő innen már csak amcsiba megy. Ha normális a viszonya CR-rel, a helyükben együtt mennék, egy időben.
Mondjuk jövőre, de ez az ő dolguk persze ....![]()
Én Messit nem úgy "ismerem", mint aki ingyen itt maradna...Peter írta: ↑2021.06.22. 10:16:26Leo egész biztosan marad, szerintem fizetés nélkül is.
Csalódnék, ha már most az amerikai utat választaná.
A reklámokból érkező bevételei is valószinűleg kevesebbek a korábbi évekhez képest, de ő innen már csak amcsiba megy. Ha normális a viszonya CR-rel, a helyükben együtt mennék, egy időben.
Mondjuk jövőre, de ez az ő dolguk persze ....![]()
Újra le kell írni, hogy a mostani Messi már nem az a Messi, aki végig bír hajtani egy meccset. Csak még kell nézni a régi mérkőzések videóit, hogy hajtott ment, meg a mostanit. Ordít a különbség.
Ja, én is szeretem eszközként alkalmazni.