hajnesz írta: ↑2021.05.10. 15:54:09
Igazából nekem nem Messi jutott eszembe erről, hanem Piqué, mikor a PSG első meccsén ordítoztak Griezmannal egymásra, mert a francia "nem nyugtatta eléggé a játékot", vagy mi volt

Sajnos ide sorolnám Busit is, szerintem ő is emelné a hangját a 3. sprint után, ha elkezdenénk valami ilyesmit játszani
Igazad van, mindig volt különbség az angol és a spanyol foci között, mostmár azt se mondhatjuk, hogy a focink sokkal technikásabb, sajnos előbb, vagy utóbb változtatni kell, ezt mondtam Rakitic érkezésénél is, mostmár a legtöbb esetben nem elég a tudás, bírni is kell 90 percen keresztül a robotolást, amiben sajnos nem vagyunk épp a legjobbak, ahogy a ligából kb senki.
Jah csak azért mondtam Messit, mert ugye Pedri, Roberto, Busi, meg a többi kiskedvenc itt azért van felmentve az alibi tötymörgésért, mert hát Messivel mást nem lehet játszani.
Hogyne.
nem hogy 90 percig, szerintem egy félidőt se bírunk 100%on pörögve.
még az EV csapat is félidőnként 1-2szer 5-10 percre fel tudott pörögni, jött ritmusváltás, stb.
itt meg a Granada ellen meg most az AtMa ellen is szinte egy fordulaton hoztuk le a meccseket.
én ezt a 3 védős vackot is elengedném, ez igazából annyiban volt hasznos, hogy Busi észhez tért, és talán jobban játszik mint tavaly, de legalábbis a hibái hátul redukálódtak.
Ennek akkor lenne értelme ha a 3 védő atomstabil lenne, a két szélen meg két 90perces lefel futógép lenne.
na mindegy, 3 meccs van hátra, be kell húzni, aztán várni a csodát, hogy az atletico meg a real is hibázik legalább egyet. bonyolítja a dolgot, hogy az atleticonak ki kellene kapnia, mert nyílván velük szemben is elveszítettük az egymás ellenit.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."