Rob888 írta: ↑2021.05.16. 20:45:31
Azonnal le kellene mondania, rögtön a meccs után! Semmit, de tényleg semmit nem léptünk előre. Sőt!
Mit érünk vele ha lemond?
Itt nem csak edző probléma van, még ha tény, hogy a csapatnál gyengébb szint az edző.
keret olyan amilyen, de nekem ne magyarázza meg senki, hogy a celta, granada, levante vonal ellen ez volt a max, amit ki lehetett hozni a keretből.
3 éve leírtuk, mit kellene lépni, 3 éve ugyanaz a hígfos megy, nulla változtatás, kivéve 1-1 periódusra.
8-2 után egy normális klub (pláne olyan előzménnyel mint Roma, Liverpool), szélnek eresztette volna a klubot, nem hivatkozva a szerződésekre.
itt ebben a csapatban ha a lelkesedést, meg a teljesítményt nézem akkor DeJong, TS kettősön kívül nem sok embernek kellene stabil kezdőnek lennie.
Aranyos Araujo, meg Mingu lelkesedése, de mindkettő akkor tudna normálisan, stabilan teljesíteni, ha lenne egy vezér hátul. Piqué nem vezér, még ha rá is húzza itt pár nagy okos, hogy bizony vezéralkat. Persze.
A mikor ha nem most időszakon már túlvagyunk, az augusztusban volt....most már késő változtatni, sajnos az anyagi helyzet miatt kb lehetetlen is.
De én azt mondom, hogy itt mindenkit ki kell tenni, maradjanak a fiatalok, aztán az ingyen igazolható játékosokkal karöltve jövőre egy 4. helyet azok is összehordanának.
fizetünk ilyen Lenglet, Piqué, Roberto, Pjanic, Braitwait féle nímandokat, akik a top bajnokságok bl-helyezéses csapatiba nem férnének be egyesével sem, nálunk meg 2-3 alapkezdő.
Nem hittem volna 4-5 éve, hogy ekkora bajok lesznek itt, de igaza volt Nero-nak anno, amikor Milan szintű visszaesést vizionált. Könnyen úgy járhatunk, de lehet már úgy is jártunk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."